αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑTo Sitel Group φτιάχνει Κέντρο υπηρεσιών outsourcing στην Αθήνα και δημιουργεί 1.000 θέσεις εργασίας

To Sitel Group φτιάχνει Κέντρο υπηρεσιών outsourcing στην Αθήνα και δημιουργεί 1.000 θέσεις εργασίας

Ο πολυεθνικός όμιλος Sitel Group, ένας από τους κορυφαίους παγκοσμίως παρόχους υπηρεσιών διαχείρισης πελατών, ο οποίος εξυπηρετεί πάνω από 3.5 εκατομμύρια πελάτες κάθε μέρα, ανακοίνωσε το σχέδιο του να επενδύσεις στην Ελλάδα, εγκαθιστώντας ένα Κέντρο υπηρεσιών outsourcing στην Αθήνα που θα δημιουργήσει 1.000 θέσεις εργασίας.

Η εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται σε 28 χώρες σε όλο τον κόσμο, πραγματοποίησε την ανακοίνωση σε ειδική ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε το Enterprise Greece στο Παρίσι, την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου. Στην εκδήλωση, εκπρόσωπος του Οργανισμού ενημέρωσε ανώτερους στελέχη 30 γαλλικών και πολυεθνικών εταιρειών σχετικά με τις οικονομικές προοπτικές της Ελλάδας και το πρόγραμμα παροχής κινήτρων για τα Κέντρα Παροχής Υπηρεσιών Outsourcing (ΒΡΟ) προς επιχειρήσεις και τα Κέντρα Παροχής Ενδοομιλικών Υπηρεσιών (SSC).

Ανακοινώνοντας την απόφαση της Sitel, ο Διευθύνων Σύμβουλος για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική (EMEA), κ. Pedro Lozano αναφέρθηκε και στην στενή συνεργασία και την ενεργό υποστήριξη που έλαβε η εταιρεία από τον Enterprise Greece, μεταξύ των λόγων για τους οποίους αποφάσισε την εγκατάσταση της.

«Ο Όμικλος Sitel έχει αποφασίσει να επεκτείνει το παγκόσμιο αποτύπωμα του επενδύοντας στην Ελλάδα», δήλωσε. «Το πρώτο κέντρο του Ομίλου μας στην Ελλάδα θα βρίσκεται στην Αθήνα και αναμένεται να δημιουργήσει 1.000 νέες θέσεις εργασίας για την παροχή υπηρεσιών σε πελάτες μας, διεθνείς επιχειρήσεις».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seven − three =