αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑTo Predator είναι το πρώτο laptop με κυρτή οθόνη. Ποιες είναι οι δυνατότητες του

To Predator είναι το πρώτο laptop με κυρτή οθόνη. Ποιες είναι οι δυνατότητες του

Τον πρώτο φορητό υπολογιστή με κυρτή οθόνη λάνσαρε η Acer. Η επίσημη παρουσίαση έγινε μία ημέρα πριν την έναρξη της έκθεσης τεχνολογίας IFA που πραγματοποιείται από τις 2 ως τις 7 Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο.

«Η καμπυλότητα της οθόνης ταιριάζει με τη φυσική καμπύλη των ματιών, δίνοντας ένα πιο ευρύ οπτικό πεδίο», δήλωσε στο βρετανικό ειδησεογραφικό δίκτυο BBC ο υπεύθυνος της Acer για την Ευρώπη, Τζον Μιέντεμα.

Η εταιρεία υποστηρίζει ότι αυτή η καινοτομία θα κάνει πιο καθηλωτική την εμπειρία των ηλεκτρονικών παιχνιδιών που παίζονται σε laptop. Η τεχνολογία αυτή έχει ενσωματωθεί σε αρκετά μοντέλα τηλεοράσεων, ωστόσο το χαρακτηριστικό αυτό έχει διχάσει ειδικούς και καταναλωτές αφού έχει τόσο πλεονεκτήματα όσο και μειονεκτήματα σε σχέση με την τεχνολογία επίπεδης οθόνης.

Η οθόνη του notebook, το οποίο φέρει την ονομασία Predator, είναι πολύ μεγαλύτερη σε σχέση με τις συνηθισμένες, με διαγώνιο 21 ίντσες. Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι οι κυρτές οθόνες παράγουν μεγαλύτερη αίσθηση του βάθους, επειδή οι εικόνες εμφανίζονται σε περισσότερα από ένα επίπεδα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 4 =