αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ «γίγαντας» Alibaba έρχεται στην Ελλάδα και ήδη 400 επαγγελματίες δηλώνουν παρών για τη συνάντηση

Ο «γίγαντας» Alibaba έρχεται στην Ελλάδα και ήδη 400 επαγγελματίες δηλώνουν παρών για τη συνάντηση

Ο τεχνολογικός «γίγαντας» Alibaba έρχεται για να κάνει συνεργασίες επί ελληνικού εδάφους και το ενδιαφέρον φαίνεται ότι ήδη είναι πολύ έντονο από την πλευρά της χώρας μας. Περισσότεροι από 400 επαγγελματίες από τον χώρο των εξαγωγών και του τουρισμού έχουν δηλώσει συμμετοχή στην συνάντηση με τους εκπροσώπους της Alibaba, της μεγαλύτερης εταιρείας ηλεκτρονικού εμπορίου στον κόσμο, όπως αναφέρει ανακοίνωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας.

Η εκδήλωση που διοργανώνει το επιμελητήριο, θα πραγματοποιηθεί στις 14 Σεπτεμβρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο. Υψηλόβαθμα στελέχη της ALIBABA θα παρουσιάσουν το “θαύμα” του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Κίνα, τους τρόπους με τους οποίους μπορούν οι Έλληνες εξαγωγείς να προωθήσουν τα προϊόντα τους απευθείας στους κινέζους καταναλωτές, καθώς και τις δυνατότητες προσέλκυσης περισσοτέρων Κινέζων επισκεπτών, κάτι που μπορεί να ενισχύσει σημαντικά την άνοδο της τουριστικής κίνησης στη χώρα μας.

Η εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, που προσκάλεσε τον Κινέζο “γίγαντα” να έρθει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, γίνεται παράλληλα με τις συζητήσεις της ALIBABA και της Ελληνικής Κυβέρνησης, στο πλαίσιο της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στις 6 Ιουλίου στην Κίνα ανάμεσα στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και στον ιδρυτή και πρόεδρο της ALIBABA Jack Ma. Για αυτό άλλωστε, στις 13 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ευρεία συνάντηση ανάμεσα στα υψηλόβαθμα στελέχη της ALIBABA και την Κυβέρνηση ώστε να προωθηθούν οι σχετικές συζητήσεις.

Το «φαινόμενο» Alibaba δημιούργησε ο Κινέζος Jack Ma, και μέσα σε μερικά χρόνια κατάφερε να φτάσει στην απόλυτη επιτυχία. Και ο ίδιος να γίνει φυσικά δισεκατομμυριούχος.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 1 =