αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑTo Linkedin λανσάρει τα δικά του stories

To Linkedin λανσάρει τα δικά του stories

Στην μάχη… των stories μπαίνει και το Linkedin. Ξεκινώντας σήμερα, η εταιρεία κυκλοφορεί τη δυνατότητα σε όλους τους χρήστες της στις ΗΠΑ και τον Καναδά, με σχέδια να την προωθήσει σε όλους τις επόμενες εβδομάδες.

Η δυνατότητα Stories του LinkedIn μοιάζει πολύ με την αντίστοιχη του Instagram ή του Snapchat. Επιλέξτε μια φωτογραφία, προσθέστε κείμενο ή GIF και ανεβάστε τη στο προφίλ σας, όπου θα είναι ορατή στο δίκτυο σας για 24 ώρες.

Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε το κοινό που θα μπορεί να δει την ιστορία σας, ενώ σε περίπτωση που χρειάζεστε επιπλέον υπενθύμιση ότι υπάρχει η νέα δυνατότητα, το LinkedIn θα τοποθετήσει τις Ιστορίες όλων των συνδέσεών σας στην κορυφή της κύριας ροής σας.

Αυτό μπορεί να ακούγεται σαν την τελευταία λειτουργία που χρειάζεστε στο LinkedIn, αλλά η εταιρεία αναφέρει ότι υπάρχουν ορισμένα οφέλη που πρέπει να λάβετε υπόψη. Η Liz Li, ανώτερη διευθύντρια του LinkedIn, λέει ότι οι πρώτες δοκιμές των Stories, έδειξαν πως ορισμένοι άνθρωποι είναι πιο πρόθυμοι να δημοσιεύσουν όταν ξέρουν ότι θα εξαφανιστεί μετά από 24 ώρες, αντί να μείνει στο προφίλ τους για πάντα.

«Οι χρήστες στο παρελθόν θεώρησαν ότι η κοινοποίηση στο LinkedIn ήταν τρομακτική. Ελπίζουμε να πυροδοτήσει περισσότερες αλληλεπιδράσεις από άτομα που απλά δε μοιράζονται περιεχόμενο στο LinkedIn.»

Η Li ανέφερε επίσης ότι οι ιστορίες μπορούν να βοηθήσουν τους συναδέλφους να αισθάνονται συνδεδεμένοι, σε μια περίοδο που πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να εργάζονται από το σπίτι και διαφορετικά μπορεί να αισθάνονται αποσυνδεμένοι από τους συναδέλφους τους.  

«Σκοπός των LinkedIn Stories δεν είναι να μοιράζεστε το ίδιο περιεχόμενο που θα κάνατε σε άλλα δίκτυα. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να μοιραστείτε μια εικόνα του σκύλου σας … αλλά ο στόχος είναι να διατηρήσετε τις συνομιλίες στο ίδιο κλίμα που θα είχατε στο χώρο εργασίας σας.»

LinkedIn Stories: Έρχεται σύντομα η νέα δυνατότητα!

Εκτός από αυτή τη δυνατότητα, ο επανασχεδιασμός έρχεται επίσης με κάποιες άλλες ενημερώσεις. Οι δυνατότητες αναζήτησης του ιστότοπου έχουν αναθεωρηθεί ώστε να περιλαμβάνουν νέες επιλογές φιλτραρίσματος και τη δυνατότητα εύρεσης διαδικτυακών μαθημάτων και άλλου περιεχομένου, από το κύριο εργαλείο αναζήτησης.

Τα μηνύματα λαμβάνουν επίσης μια άλλη δυνατότητα, που μοιάζει με το Facebook, με αντιδράσεις emoji, καθώς και τη δυνατότητα να ξεκινήσετε μια βιντεοκλήση απευθείας από τη συνομιλία. Οι βιντεοκλήσεις, οι οποίες θα κυκλοφορήσουν τον Οκτώβριο, υποστηρίζουν το Zoom, το Microsoft Teams, το Slack και το BlueJeans. Οπότε ακόμη και αν δε χρειάζεστε τα LinkedIn Stories, σίγουρα κάποια από τις παραπάνω λειτουργίες θα σας ενθουσιάσει.

Πηγή: secnews.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × five =