αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑTo Facebook ξεκινά να βάζει διαφημίσεις (και) στον Messenger

To Facebook ξεκινά να βάζει διαφημίσεις (και) στον Messenger

To Facebook ανακοίνωσε ότι από τις ερχόμενες εβδομάδες ξεκινά δοκιμές σε ένα μικρό κομμάτι χρηστών στην Αυστραλία και την Ταϊλάνδη, σχετικά με την ενσωμάτωση διαφημίσεων στον Messenger.

Η εφαρμογή μηνυμάτων και επικοινωνίας του Facebook, που ομολογουμένως προβληματίζει τον τελευταίο καιρό κάποιους χρήστες με το πόσο μπερδεμένη έχει γίνει, τώρα θα ξεκινήσει να ενσωματώνει και διαφημίσεις, αρχικά στις αγορές που προαναφέραμε. Όπως σημειώνει το Digitallife.gr, αυτό σημαίνει ότι οι επιχειρήσεις θα μπορούν να τοποθετούν ads στην πλατφόρμα ώστε να διαφημίζουν τα προϊόντα τους, σε ένα τρόπο σύνδεσης χρηστών και διαφημιζόμενων μέσω του Facebook που η εταιρεία πιστεύει ότι θα αποδειχθεί επωφελής και για τους δύο. Να σημειώσουμε ότι οι διαφημίσεις θα εμφανίζονται στη home page και όχι μέσα στις συνομιλίες.

Οι χρήστες θα μπορούν να επιλέξουν να κρύψουν ή να κάνουν report μία διαφήμιση από το dropdown menu στον Messenger, ενώ οι διαφημιζόμενοι δεν θα μπορούν να στέλνουν μηνύματα απευθείας στους χρήστες, εκτός και αν κάποιος ξεκινήσει ο ίδιος την επικοινωνία με την επιχείρηση.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven − 1 =