αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑSmartCV: Μια νέα ελληνική πλατφόρμα διαχείρισης βιογραφικών

SmartCV: Μια νέα ελληνική πλατφόρμα διαχείρισης βιογραφικών

Ξεκίνησε στις αρχές του χρόνου η εμπορική διάθεση της έξυπνης πλατφόρμας διαχείρισης βιογραφικών SmartCV (smartcv.co) η οποία απευθύνεται σε όλες τις εταιρείες που προσλαμβάνουν προσωπικό.

Το στοιχείο που διαφοροποιεί το SmartCV από τον ανταγωνισμό είναι ότι επιταχύνει θεαματικά τη διαδικασία προσλήψεων ειδικά στο στάδιο του αρχικού screening, όταν δηλαδή η εταιρεία έχει λάβει δεκάδες ή και εκατοντάδες βιογραφικά για την κάλυψη μιας θέσης εργασίας και πρέπει να διαλέξει τους πιο κατάλληλους υποψηφίους.

Το SmartCV, χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνολογίες επεξεργασίας φυσικής γλώσσας και κατανόησης εγγράφων, μετατρέπει αυτόματα τα αδόμητα βιογραφικά που η εταιρεία λαμβάνει ή έχει ήδη στην κατοχή της, σε δομημένα συγκρίσιμα προφίλ τα οποία βαθμολογεί αυτόματα αναλόγως με το πόσο σχετικά είναι αυτά με την περιγραφή της θέσης εργασίας. Επίσης παρέχει απεριόριστες δυνατότητες ταξινόμησης και φιλτραρίσματος των υποψηφίων καθώς και άλλες έξυπνες λειτουργίες όπως: αυτόματες προτάσεις υποψηφίων που έχουν κάνει αίτηση για άλλες θέσεις εργασίας, αυτόματο εντοπισμό της γεωγραφικής θέσης και της εγγύτητας του υποψηφίου με τον τόπο εργασίας καθώς και πλήρη υποστήριξη για σκαναρισμένα βιογραφικά.

Ταυτόχρονα είναι ένα πλήρες σύστημα Applicant Tracking με μεγάλη γκάμα δυνατοτήτων όπως: σχόλια και αξιολογήσεις υποψηφίων, μετακίνηση σε στάδια πρόσληψης, career site (στα ελληνικά και στα αγγλικά), προσαρμοσμένα ερωτηματολόγια, έξυπνη αναζήτηση, ενοποιημένο περιβάλλον επικοινωνίας με τους υποψηφίους κ.α.

Αποτέλεσμα των παραπάνω είναι η πολύ μεγάλη αύξηση της παραγωγικότητας των στελεχών που ασχολούνται με την πρόσληψη προσωπικού λόγω της τεράστιας εξοικονόμησης χρόνου από χρονοβόρες και επαναλαμβανόμενες διαδικασίες. Ιδιαίτερα σημαντική είναι η αμεροληψία που εξασφαλίζεται στην όλη διαδικασία, καθώς το SmartCV αναλύει αυτόματα τα βιογραφικά και τα προτείνει ως κατάλληλα για μία θέση εργασίας χωρίς να λαμβάνει υπόψη υποκειμενικούς παράγοντες όπως το φύλο, την ηλικία, την καταγωγή ή την οικογενειακή κατάσταση του υποψηφίου.

Η πλατφόρμα διατίθεται στο σύνολό  της στα ελληνικά και στα αγγλικά ενώ παρέχεται  δυνατότητα δωρεάν δοκιμής στη διεύθυνση https://smartcv.co

 

(Δελτίο Τύπου)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twelve − 4 =