αρχικηVIRALQuiz: Μπορείς να βρεις τον κλέφτη μέσα σε αυτή τη φωτογραφία;

Quiz: Μπορείς να βρεις τον κλέφτη μέσα σε αυτή τη φωτογραφία;

Ένα ιδιαίτερο quiz κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Δεν μπορούν όλοι να το λύσουν. Εμείς παραθέτουμε την ιστορία, κι αν δεν μπορέσεις να βρεις την απάντηση, τότε κάνε ένα scroll πιο κάτω.

Ήταν μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα, όταν ένας αστυνομικός αποφάσισε να χαλαρώσει λίγο στην όχθη ενός ποταμού. Ξαφνικά, άκουσε μια γυναίκα να κλαίει. «Τι συμβαίνει», ρώτησε την γυναίκα.

«Ηρέμησε και πες τα μου όλα σιγά σιγά.» «Εύκολο να το λες εσύ. Δεν μπορείς καν να φανταστείς πόσο σημαντικό ήταν αυτό το βραχιόλι για μένα. Έρχομαι εδώ κάθε μέρα. Σήμερα, έβγαλα το βραχιόλι μου, ενώ έκανα ηλιοθεραπεία, το έβαλα πάνω στο βιβλίο μου και μετά με πήρε ο ύπνος.

Όταν ξύπνησα, το βραχιόλι μου δεν ήταν πια εκεί.» Ο αστυνομικός άρχισε να σκέφτεται. Γύρω από την κοπέλα δεν υπήρχαν άλλα ίχνη στην άμμο εκτός από τα δικά της. Δεν υπήρχαν άλλοι άνθρωποι στην περιοχή.

Άρα, μόνο ένας από τους τακτικούς επισκέπτες θα μπορούσε να πάρει το βραχιόλι. Αυτοί οι άνθρωποι είχαν σχηματίσει ένα τείχος γύρω από τον αστυνομικό. Τους κοίταξε και μέσα σε δευτερόλεπτα κατάλαβε ποιος θα μπορούσε να είχε πάρει το βραχιόλι.

Ποιος από τους ανθρώπους στην παραπάνω εικόνα έκλεψε το βραχιόλι;

Η απάντηση πιο κάτω

|
|
V

 

 

 

 

Απάντηση: Ο μόνος που θα μπορούσε να κλέψει το βραχιόλι χωρίς να αφήσει ίχνη στην άμμο εκείνος με το καλάμι ψαρέματος. Αυτός είναι ο κύριος ύποπτος.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 − 7 =