αρχικηVIRALΑυτές είναι οι πιο οικονομικές πισίνες της Αθήνας- Είσοδος από 7 ευρώ

Αυτές είναι οι πιο οικονομικές πισίνες της Αθήνας- Είσοδος από 7 ευρώ

Οι πισίνες της Αθήνας είναι ανάσες δροσιάς και ευκολίας για όλους εμάς που δεν θέλουμε να χαλάσουμε τη ζαχαρένια μας και να τραβηχτούμε μέχρι κάποια παραλία.

Όμως συνήθως κοστίζουν πολύ, πάρα πολύ. Το in2life.gr παραθέτει τις πιο οικονομικές και value for money για να δροσιστείτε χωρίς να ζοριστείτε. Καλού κακού κάντε και ένα τηλεφώνημα πριν πάτε για να δείτε αν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις ή ακόμα καλύτερα κάντε κράτηση.

Novotel

Από την πανέμορφη ταράτσα του απολαμβάνουμε βουτιές με θέα από την Ακρόπολη μέχρι τον Πειραιά. Ανοίγει καθημερινά και Σαββατοκύριακα 9.00 με 19.00 στην τιμή εισόδου των 10€ με πετσέτα και ξαπλώστρα κατόπιν διαθεσιμότητας.

Athens Zafolia Hotel

Στην ταράτσα του ξενοδοχείου το Poseidon Pool Bar μας παρέχει ροφήματα, κοκτέιλ και σνακ και η πισίνα του ξενοδοχείου μας δροσίζει με βουτιές. Λειτουργεί καθημερινά 11.00 με 19.00 με είσοδο 19€, στα οποία συμπεριλαμβάνονται πετσέτα και έκπτωση 10% στο Pool Bar.

Balux café by the Pool

Αν δεν θέλετε να βουτήξετε στην παραλία του, η πισίνα αποτελεί ωραιότατη εναλλακτική. Ανοίγει καθημερινά και Σαββατοκύριακα από τις 10.00 μέχρι τις 19.00, με την είσοδο να κοστίζει 9€ τις καθημερινές και 13 τα Σαββατοκύριακα. Ξαπλώστρες, ομπρέλες θα βρείτε κατόπιν διαθεσιμότητας, ενώ οι πετσέτες δίνονται με εγγύηση 10€ η οποία σας επιστρέφεται όταν τις γυρίσετε.

Best Western Fenix

Μακροβούτια και ηλιοθεραπεία στην πιο οικονομική διεύθυνση της Γλυφάδας. Η πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων του ξενοδοχείου ανοίγει από τις 10.00 μέχρι τις 18.00, κοστίζει 10€ τα Σαββατοκύριακα και 7€ τις καθημερινές, με κερασμένο έναν χυμό.

Πισίνα Μαρίνα Ζέας

To δημοφιλές all day café bar του Πειραιά διαθέτει μια ωραιότατη και καθαρή πισίνα, στην οποία βουτάμε καθημερινά 10.00 με 18.00, πληρώνοντας 10€ για την είσοδο με ένα καφεδάκι δώρο.

Club Polydroso

Μια μεγάλων διαστάσεων πισίνα περιμένει εμάς και τα πιτσιρίκια στο Πολύδροσο Αμαρουσίου για να μας (πολύ)δροσίσει. Η πισίνα του club ανοίγει από τις 10.00 μέχρι τις 20.00 και κοστίζει 10€ με καφεδάκι τις καθημερινές και 15€ με καφεδάκι τα Σαββατοκύριακα, τα παιδιά πληρώνουν 10€. Καλού κακού κάντε ένα τηλεφώνημα πριν πάτε μήπως έχει κάποια εκδήλωση.

Μαρούσι Tennis Club

Παραμένουμε Μαρούσι για δροσιά, και βουτάμε στην άνετη πισίνα του πληρώνοντας 10€ τα Σαββατοκύριακα με καφεδάκι και 7€ τις καθημερινές, επίσης με καφεδάκι, ενώ τα πιτσιρίκια πληρώνουν 5€. Σημειώστε πως τις καθημερινές μέχρι και τον Ιούλιο λόγω του camp η πισίνα θα είναι διαθέσιμη από τις 17.00 και μετά. Τα Σαββατοκύριακα λειτουργεί κανονικά 10.00 με 20.00.

Χαλάνδρι Tennis Club

Από τένις κλαμπ σε τένις κλαμπ οι βουτιές μας. Στάση λοιπόν για έξτρα δροσιά στο τένις κλαμπ του Χαλανδρίου, με την ανοιχτή για το κοινό πισίνα του η οποία λειτουργεί καθημερινά και Σαββατοκύριακα 9.00 με 19.00, με είσοδο 10€ τις καθημερινές, 15€ το Σάββατο και 18€ την Κυριακή.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twelve + 8 =