αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑO εύκολος τρόπος για εγκατάσταση των Windows 11, αν το PC σου δεν υποστηρίζεται

O εύκολος τρόπος για εγκατάσταση των Windows 11, αν το PC σου δεν υποστηρίζεται

Για να διαβάζεις αυτό το άρθρο, μάλλον θα είσαι από εκείνους τους χρήστες, που δυστυχώς το PC τους δεν μπορεί να αναβαθμιστεί σε Windows 11. Αποδεικνύεται όμως, ότι υπάρχει ένας σημαντικά πιο εύκολος τρόπος να εγκαταστήσεις τα Windows 11 σε παλαιότερα CPUs, χωρίς την ανάγκη να προβείς εκ νέου σε format του drive, να διαγράψεις τα αρχεία σου, ή να κάψεις το ISO σε ένα εξωτερικό USB drive.

Αν αυτή τη στιγμή βλέπεις το μήνυμα ότι το PC σου δεν καλύπτει τις ελάχιστες απαιτήσεις των Windows 11, υπάρχει ένα registry hack το οποίο θα κάνει άμεση την εγκατάσταση και θα σε απαλλάξει από πονοκεφάλους. Και μάλιστα, έχει την έγκριση της Microsoft. Αυτή είναι η διαδικασία αναλυτικά:

Αρχικά θα χρειαστείς να κατεβάσεις ένα ISO των Windows 11. Σύμφωνα με το theverge, ο οδηγός που θα διαβάσεις παρακάτω, δεν λειτουργεί με το Windows 11 Install Assistant,  δεν ενεργοποιεί το Windows Update και δεν ξεγελά το PC Health tool της Microsoft.

Σε αυτή τη σελίδα της Microsoft, κάνε scroll προς τα κάτω και βρες το section Download Windows 11 Disk Image (ISO). Από εδώ θα μπορέσεις να κατεβάσεις το ISO των Windows 11 το οποίο θα χρειαστούμε αργότερα.

Τώρα, θα πρέπει να κάνουμε κάποιες αλλαγές στη registry για να προσπεράσουμε το CPU check. Στα Windows, άνοιξε την έναρξη, πληκτρολόγησε regedit και πάτησε enter για να εκκινήσει ο Registry Editor. Τώρα θα πρέπει να μεταβείς στο Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\Setup\MoSetup

Στο δεξιό panel, κάνε δεξί κλικ και επέλεξε το New > DWORD (32-bit) Value. Ονόμασε το value AllowUpgradesWithUnsupportedTPMOrCPU. Κάνε διπλό κλικ πάνω στο νέο value που δημιούργησες και πληκτρολόγησε το 1 στο Value data πεδίο. Πίεσε ΟΚ και κλείσε τον registry editor.

Τώρα, όταν ολοκληρωθεί το κατέβασμα του ISO, κάνε δεξί κλικ πάνω του και επέλεξε Open with > Windows Explorer για να κάνεις mount το virtual disc. Στη συνέχεια κάνε διπλό κλικ στο setup αρχείο για να ξεκινήσει η εγκατάσταση.

Αν το registry hack λειτουργήσει όπως θα έπρεπε θα βλέπεις ένα μήνυμα προειδοποίησης παρά ένα μήνυμα άρνησης και θα σου δίνεται η επιλογή να εγκαταστήσεις τα Windows 11 χωρίς να χάσεις τα δεδομένα σου. Απλά, να γνωρίζεις ότι η Microsoft διατηρεί το δικαίωμα να μην διαθέσει security updates αν επιλέξεις αυτή την οδό.

Πηγή: Techmaniacs.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 5 =