αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑMega deal: Η Saleforce εξαγόρασε το Slack προς 27,7 δισ. δολάρια

Mega deal: Η Saleforce εξαγόρασε το Slack προς 27,7 δισ. δολάρια

Οι πληροφορίες είχαν κυκλοφορήσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Τώρα είναι επίσημο: Ο κολοσσός Saleforce εξαγόρασε το Slack δίνοντας το τεράστιο ποσό των 27,7 δισ. δολαρίων.

«Μαζί, η Salesforce και το Slack θα διαμορφώσουν το μέλλον του εταιρικού λογισμικού και θα μεταμορφώσουν τον τρόπο με τον οποίο εργάζονται όλοι ψηφιακά, από οπουδήποτε στον κόσμο», τόνισε ο συνιδρυτής και CEO της Saleforce, Marc Benioff.

«Καθώς το λογισμικό διαδραματίζει ολοένα και πιο κρίσιμο ρόλο στην απόδοση κάθε οργανισμού, μοιραζόμαστε ένα όραμα για μειωμένη πολυπλοκότητα, αυξημένη ισχύ και ευελιξία. Προσωπικά, πιστεύω ότι αυτή είναι η πιο στρατηγική συνεργασία στην ιστορία του software και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε», υπογράμμισε από τη μεριά του ο CEO του Slack, Stewart Butterfield (φωτο)

Το Slack είναι ένα ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο για τις εταιρίες στην εποχή μας. Πρόκειται για την γνωστή πλατφόρμα επικοινωνίας πολλαπλών χρήσεων η οποία ουσιαστικά αποτελεί έναν κόμβο συνεργασίας, με υπηρεσίες ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων, κλήσεις φωνής και βίντεο και μια ολόκληρη σειρά άλλων εργαλείων κοινής χρήσης που βοηθούν τις ομάδες να μοιράζονται πληροφορίες και να συνεργάζονται.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen + five =