αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑJoist: Ένα επιχειρηματικό πάρκο γίγας ετοιμάζεται στη Λάρισα (Εικόνες)

Joist: Ένα επιχειρηματικό πάρκο γίγας ετοιμάζεται στη Λάρισα (Εικόνες)

Ένας εντυπωσιακός επιχειρηματικός κόμβος ετοιμάζεται αυτή τη στιγμή στη Λάρισα. Πρόκειται για το project με την ονομασία Joist. Μάλιστα σύμφωνα με τους δημιουργούς του «θα είναι με την ολοκλήρωση του το μεγαλύτερο Επιχειρηματικό Πάρκο στην νοτιοανατολική Ευρώπη».

Πίσω από το εγχείρημα του Joist βρίσκεται το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας (iED) το οποίο από το 2005 εδρεύει στη Λάρισα και εστιάζει στη δημιουργία του κατάλληλου ευνοϊκού περιβάλλοντος για την ανάπτυξη της νεοφυούς επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας.

Το βασικό κτίριο οργανώνεται γύρω από ένα υβριδικό αίθριο το οποίο διασυνδέει της ετερόκλητες χρήσεις του χώρου: τα γραφεία του iED, co-working area, χώρο υποστήριξης start-ups, χώρο φιλοξενίας μικρομεσαίων επιχειρήσεων, εκπαιδευτικές λειτουργίες για παιδία σχετικές με την επιχειρηματικότητα, χώρο εξοικείωσης με την επαυξημένη τεχνολογία AR+, cafe, διάφορους εκθεσιακούς χώρους και ένα υβριδικό event space.

«Από χθες εκδόθηκε η άδεια και άμεσα περνάμε στην υλοποίηση η οποία θα ολοκληρωθεί ταχύτατα. Πρόκειται για επανάχρηση υφιστάμενου βιομηχανικού κτιρίου , ίσως του τελευταίου εντός του αστικού ιστού της πόλης το οποίο αναβαθμίζεται ενεργειακά ενώ προβλέπονται υποδομές για παθητικά και ενεργητικά συστήματα που μελλοντικά θα του δώσουν ενεργειακή αυτονομία» όπως σημειώνει η aether:arch η οποία έχει αναλάβει την αρχιτεκτονική μελέτη και παραθέτει τις παρακάτω εικόνες για να πάρετε μια γεύση από το project στην ολοκληρωμένη μορφή του.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "JOIST DIGITAL ERA"
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και έπιπλα
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και εσωτερικός χώρος
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × 5 =