αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑH Uber ξεκίνησε να προσφέρει κρατήσεις πτήσεων. Η αρχή στο Ηνωμένο Βασίλειο

H Uber ξεκίνησε να προσφέρει κρατήσεις πτήσεων. Η αρχή στο Ηνωμένο Βασίλειο

H Uber ξεκίνησε να προσφέρει κρατήσεις πτήσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η κίνηση ενισχύει τη φιλοδοξία της Uber να δημιουργήσει μια απρόσκοπτη λύση ταξιδιού από πόρτα σε πόρτα.

Οι πτήσεις στην Uber ενώνουν τις υπάρχουσες επιλογές μεταφοράς, όπως το Uber Rides, το Uber Boat by Thames Clippers, τα ταξίδια με τρένο στο Εθνικό Σιδηροδρομικό δίκτυο, το Eurostar και τα ταξίδια με πούλμαν με National Express και megabus.

Η Uber ενσωμάτωσε πρόσφατα τις κρατήσεις με το Heathrow Express, επιτρέποντας την απρόσκοπτη κράτηση μέσω της υπηρεσίας σιδηροδρομικής μεταφοράς αεροδρομίου.

Για να κάνουν κράτηση πτήσεων, οι χρήστες πρέπει να εισαγάγουν τα στοιχεία του ταξιδιού τους, συμπεριλαμβανομένου του πού θα ταξιδέψουν και από που θα ταξιδέψουν μαζί με τις ημερομηνίες.

Οι πελάτες θα μπορούν στη συνέχεια να επιλέξουν την πτήση αναχώρησης και επιστροφής. Θα μπορούν να επιλέξουν θέσεις με μεγάλες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας στην εφαρμογή και στη συνέχεια να πληρώσουν.

Όπως δήλωσε για την νέα υπηρεσία ο γενικός διευθυντής του Ηνωμένου Βασιλείου Andrew Brem είναι «ιδανική για επαγγελματίες ταξιδιώτες και τουρίστες. Η νέα μας λειτουργικότητα θα κάνει την κράτηση και τη διαχείριση αεροπορικών ταξιδιών απλή και χωρίς άγχος, με τη διαδικασία κράτησης να διαρκεί μόλις ένα λεπτό στην εφαρμογή Uber.

Τους τελευταίους 12 μήνες με την προσθήκη κρατήσεων τρένων, πούλμαν και τώρα πτήσεων, η Uber είναι πραγματικά μια μοναδική ταξιδιωτική λύση».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × one =