αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑH Lamda Development ιδρύει νέα θυγατρική για τα malls στο Ελληνικό

H Lamda Development ιδρύει νέα θυγατρική για τα malls στο Ελληνικό

Στην ίδρυση νέας θυγατρικής εταιρείας υπό την ονομασία Lamda Ellinikon Malls Ηolding και μετοχικό κεφάλαιο 234 εκατ. ευρώ προχώρησε η Lamda Development.

H νέα εταιρεία εκτιμάται ότι θα αποτελέσει το όχημα ανάπτυξης των malls, που θα δημιουργήσει ο όμιλος στην έκταση του Ελληνικού.

Ειδικότερα, όπως προβλέπεται, σκοπός της νέας θυγατρικής μεταξύ άλλων είναι “η απόκτηση, διαχείριση και διάθεση μετοχών και εν γένει μετοχικών δικαιωμάτων ή εταιρικών μεριδίων εταιρειών οποιασδήποτε μορφής και οποιουδήποτε τομέα οικονομικής δραστηριότητας για ίδιο λογαριασμό” όπως και “η απόκτηση, διαχείριση, ανάπτυξη, ανέγερση, αξιοποίηση εκμετάλλευση και διάθεση πάσης φύσεως ακινήτων, η παροχή υπηρεσιών διοίκησης επιχειρήσεων, η παροχή υπηρεσιών μελέτης, κατασκευής, επίβλεψης και διαχείρισης τεχνικών έργων”.

Σημειώνεται ότι η Lamda Development σχεδιάζει τη δημιουργία δύο εμπορικών κέντρων στην έκταση του Ελληνικού, το Marina Galleria και το Vouliagmeni Mall, στην πλευρά του ακινήτου που γειτνιάζει με τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Πηγή: Capital.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen − eight =