αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑGmail: Πως να κρύψεις την πλευρική γραμμή Google Meet και Chat (Εικόνες)

Gmail: Πως να κρύψεις την πλευρική γραμμή Google Meet και Chat (Εικόνες)

Στις αρχές του 2022, η Google παρουσίασε μια νέα εμφάνιση εμπνευσμένη από το Material You για το Gmail στο web. Αυτός ο επανασχεδιασμός άρχισε να κυκλοφορεί σε όλους τον Ιούνιο του 2022. Διαθέτει μια νέα πλαϊνή γραμμή που καταλαμβάνει περισσότερο χώρο. Μπορείτε αν θέλετε να την κρύψετε.

Η νέα διάταξη προσθέτει μια πλαϊνή γραμμή ειδικά για συντομεύσεις σε άλλες υπηρεσίες της Google που σχετίζονται με το Gmail. Οι συντομεύσεις περιλαμβάνουν το Gmail, το Google Chat, το Spaces και το Meet. Εάν δεν χρησιμοποιείτε αυτές τις επιπλέον υπηρεσίες, η πλαϊνή γραμμή καταλαμβάνει απλώς οριζόντιο χώρο.

gmail

Για να απενεργοποιήσετε αυτήν τη νέα πλαϊνή γραμμή, μεταβείτε στο Gmail σε ένα πρόγραμμα περιήγησης για υπολογιστές όπως το Google Chrome και κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι επάνω δεξιά.

Στη συνέχεια, επιλέξτε “Customize” στην ενότητα “Chat and Meet” στο μενού.

Καταργήστε την επιλογή “Google Chat” και “Google Meet” και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “Done.”

Το Gmail θα ζητήσει να φορτωθεί ξανά η σελίδα και όταν επιστρέψει θα δείτε ότι η νέα πλαϊνή γραμμή έχει φύγει. Επιστρέφετε στην παραδοσιακή πλαϊνή γραμμή με όλους τους φακέλους και τα φίλτρα του Gmail.

 

Οι ρυθμίσεις ολοκληρώθηκαν! Η Google λατρεύει να χρησιμοποιεί το Gmail για να διαφημίζει τα άλλα εργαλεία παραγωγικότητας της. Ίσως αυτές οι υπηρεσίες είναι πραγματικά χρήσιμες για εσάς, αλλά μπορεί να μην θέλετε να τις βλέπετε συνεχώς στο Gmail.

Πηγή: secnews.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × five =