αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑGalaxy Note 9 έπιασε φωτιά και η κάτοχος μήνυσε τη Samsung

Galaxy Note 9 έπιασε φωτιά και η κάτοχος μήνυσε τη Samsung

Μια κάτοχος του Galaxy Note 9 μήνυσε τη Samsung γιατί η συσκευή υπερθερμάνθηκε υπερβολικά και άρχισαν να βγαίνουν πυκνοί καπνοί, φέρνοντας μνήμες από το “εκρηκτικό” φιάσκο με το Note 7.

Η συγκεκριμένη κάτοχος του Note 9 βρισκόταν μέσα σε ανελκυστήρα στη Νέα Υόρκη όταν η συσκευή της ήταν υπερβολικά ζεστή για να την κρατήσει στα χερια της και την τοποθέτησε στην τσάντα της. Έπειτα άκουσε θορύβους από τη συσκευή και άρχισαν να βγαίνουν πυκνοί καπνοί που προφανώς οφείλονται σε πρόβλημα της μπαταρίας.

Στη μήνυση που κατέθεσε η ίδια αναφέρει πως η Samsung θα έπρεπε να γνωρίζει πως η συσκευή ήταν ελαττωματική και ζητάει αποζημείωση από την εταιρεία η οποία δήλωσε πως το συμβάν με τη μπαταρία του Note 9 είναι το μοναδικό που έχει αναφερθεί μέχρι στιγμής.

Θα πρέπει να αναφέρουμε πως το Note 9 διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 4000mAh, η μεγαλύτερη που έχουμε δει σε συσκευή της σειράς Note. Αναφορικά με τη μπαταρία του Note 8, αυτή ήταν στα 3300mAh και είχαν αναφερθεί μόνο ορισμένα προβλήματα λειτουργίας από μπαταρίες που είχαν υπερθερμανθεί, ενώ το χειρότερο περιστατικό ήταν με τη μπαταρία των 3500mAh του Note 7 που είχε οδηγήσει της Samsung στην ανάκληση 2.5 εκατομμυρίων συσκευών.

Πηγή: Techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

six − two =