αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑCivilAttica: Μια νέα δωρεάν εφαρμογή που σε ενημερώνει για τις προβλέψεις σχετικά με τον καιρό

CivilAttica: Μια νέα δωρεάν εφαρμογή που σε ενημερώνει για τις προβλέψεις σχετικά με τον καιρό

Η Περιφέρεια Αττικής προχώρησε στην ανάπτυξη της δωρεάν εφαρμογής για Android, CivilAttica με σκοπό την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τις προβλέψεις της ΕΜΥ για τις καιρικές συνθήκες που αναμένεται να επικρατήσουν αλλά και για την κατηγορία κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς που εκτιμάται από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Η εφαρμογή CivilAttica, αναπτύχθηκε από υπάλληλο της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας και είναι δωρεάν. Αυτή τη στιγμή η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μόνο για συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android. Μπορείτε να την κατεβάστε από εδώ.

Τι ενημερώσεις παρέχει η εφαρμογή CivilAttica

Γενική Πρόγνωση 2 ημερών από την ΕΜΥ. Έκτακτα Δελτία Καιρικών Φαινομένων από την ΕΜΥ. Ημερήσιος Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (ΓΓΠΠ). Οδηγίες Προφύλαξης από Έντονα Καιρικά Φαινόμενα, Φυσικές και Τεχνολογικές Καταστροφές. Δυνατότητα κλήσης αριθμών έκτακτης ανάγκης. Απαιτείται η πρόσβαση στο ίντερνετ.

Οι ενημερώσεις για τις αναμενόμενες καιρικές συνθήκες και ο ημερήσιος χάρτης πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς που αναρτάται αφορούν δεν αφορούν μόνο την Περιφέρεια Αττικής, αλλά όλη τη χώρα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

7 + 2 =