αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο TikTok φέρνει 6 νέα μουσικά φίλτρα για να τα χρησιμοποιήσεις στα βίντεο σου

Το TikTok φέρνει 6 νέα μουσικά φίλτρα για να τα χρησιμοποιήσεις στα βίντεο σου

Με τον ανταγωνισμό να εντείνεται, το TikTok επενδύει στις μουσικές του ρίζες και προσθέτει έξι νέα διαδραστικά μουσικά εφέ. Τα φίλτρα αυτά θα υλοποιούνται σε πραγματικό χρόνο από ένα διαδραστικό αλγόριθμο επεξεργασίας μουσικής και το αποτέλεσμα θα είναι πως τα γραφικά και οι μεταβάσεις θα κινούνται συγχρονισμένα με το beat από οποιοδήποτε τραγούδι βρίσκεται στη βιβλιοθήκη του TikTok.

Το πρώτο φίλτρο και αυτό που είναι άμεσα διαθέσιμο, είναι το Music Visualizer, το οποίο μεταφράζει το beat της μουσικής σε retro γραφικά. Το ντεμπούτο έγινε με το La La La των AREA21.

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα ακολουθήσουν και ακόμα πέντε φίλτρα το κάθε ένα με τα δικά του ξεχωριστά χαρακτηριστικά:

  • Το Music Machine θα επιτρέψει τη δημιουργία μουσικής από διαφορετικά drumbeats τη στιγμή που καταγράφεται το video, καταλήγοντας σε διαφόρων ειδών mix.
  • Το Delayed Beats θα συγχρονίζει μία σειρά ακίνητων εικόνων με το beat των τραγουδιών.
  • Το Text Beats θα δίνει τη δυνατότητα στους δημιουργούς να προσθέτουν animated κείμενο πάνω από τα videos τους το οποίο θα εναλλάσσεται σε αρμονία με το beat της μουσικής.
  • Το Solid Beats προσθέτει οπτικά εφέ συγχρονισμένα στο beat.
  • Και τέλος το Mirror Beats συγχρονίζει τις μεταβάσεις των οθονών με το beat των τραγουδιών.

Πηγή: Unboxholics.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × five =