αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο It’s Possible συγκέντρωσε 183.673 μοναδικούς αναγνώστες και 383.386 page views τον Απρίλιο

Το It’s Possible συγκέντρωσε 183.673 μοναδικούς αναγνώστες και 383.386 page views τον Απρίλιο

Με υψηλή επισκεψιμότητα έκλεισε και ο Απρίλιος 2021 για το It’s Possible. Το site συγκέντρωσε συνολικά 183.673 μοναδικούς αναγνώστες και 383.386 page views, σύμφωνα με τα στοιχεία των Google Analytics.

Η μεγαλύτερη Business-Millennial κοινότητα της Ελλάδας είναι εδώ.

Η δυνατή παρουσία του site αποτυπώνεται και στην κατάταξη του Alexa.com (την οποία μπορεί να δει ελεύθερα ο καθένας). Το It’s Possible βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη θέση 546 (GR). Πάνω από οποιοδήποτε ανταγωνιστικό site.

Ένα ακόμα στοιχείο που μας κάνει χαρούμενους, είναι το γεγονός ότι σχεδόν το 50% των αναγνωστών του It’s Possible είναι γυναίκες, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω γράφημα από την επίσημη Facebook Page μας. Κάτι αρκετά σημαντικό, αν αναλογιστεί κανείς ότι σε ένα business event στην Ελλάδα περίπου 8 στους 10 είναι άντρες- κάτι που σίγουρα πρέπει να αλλάξει.

Την ίδια στιγμή, το κοινό του site είναι στοχευμένο, εστιάζοντας στις νέες ηλικίες- στους λεγόμενους Millennials.

Το site παραμένει ανοιχτό σε όλους. Υπενθυμίζεται ότι είναι πλήρως ενεργή και η Facebook Ομάδα It’s Possible Room στην οποία ο κάθε ένας μπορεί να κάνει ελεύθερα την ανάρτηση του, χωρίς να χρειάζεται κάποια έγκριση από τον διαχειριστή ή οποιοδήποτε άλλο.

Οι διαφημιζόμενοι εδώ

Όσοι θέλουν να διαφημιστούν με κάποιο banner, πλάι στα άρθρα, τα αφιερώματα και τις συνεντεύξεις του It’s Possible, μπορούν να επικοινωνήσουν στο itspossiblegr@gmail.com, έτσι ώστε να μάθουν αναλυτικές πληροφορίες. Η πρόσκληση αφορά επιχειρήσεις, Οργανισμούς ή απλούς ιδιώτες. Σημειώνεται, ότι η διαφήμιση στο site αφορά μόνο banners.

*Το It’s Possible είναι ένα site που ξεκίνησε από το δωμάτιο ενός σπιτιού στην Καλλιθέα

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three + 15 =