αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο εστιατόριο που σε κερνάει, αν αφήσεις στην άκρη το κινητό σου

Το εστιατόριο που σε κερνάει, αν αφήσεις στην άκρη το κινητό σου

Εσύ τι κάνεις όταν πας σε ένα εστιατόριο; Βγάζεις σέλφι; ‘Η μήπως κάνεις stories με τα πιάτα που έχεις μπροστά σου.

Ένα εστιατόριο στη Βερόνα της Ιταλίας έρχεται να εφαρμόσει έναν… διαφορετικό κανόνα. Για τους υπεύθυνους του εν λόγω εστιατορίου είναι πιο σημαντικό τα ζευγάρια και τις παρέες να επικοινωνούν μεταξύ τους, παρά να διαφημίζουν την επιχείρηση στα social media.

Το Ristorante Al Condominio της Βερόνας αποφάσισε να βάλει ένα challenge στους πελάτες του. Έτσι λοιπόν όποιο ζευγάρι ή ομάδα φίλων αποφασίσει να αφήσει το κινητό του μπαίνοντας στο εστιατόριο σε ένα ντουλάπι, τότε παίρνει δωρεάν ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί με το δείπνο του.

«Κάθε επισκέπτης μπορεί να επιλέξει στην αρχή της βραδιάς του εάν θα «απελευθερωθεί» από το smartphone του και αν θα αποσυνδεθεί από την τεχνολογία, για να αφοσιωθεί πλήρως στο αγαπημένο του πρόσωπο», εξήγησαν οι άνθρωποι του εστιατορίου σε συνέντευξή τους στο Vanity Fair.

Πάντως αυτή η κίνηση δεν φαίνεται να είναι απλώς ένα τέχνασμα μάρκετινγκ από το εστιατόριο, αλλά μια γνήσια πρόκληση στους πελάτες του, προκειμένου να ανακαλύψουν ξανά την ευχαρίστηση του φαγητού.

Με λίγα λόγια, το ιταλικό εστιατόριο προτιμά να μην διαφημίζεται στα social media, αλλά να το επιλέγουν όσοι πραγματικά ενδιαφέρονται να απολαύσουν το δείπνο τους απερίσπαστοι.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

ten + 17 =