αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο εμβληματικό στέλεχος Panos Panay αποχωρεί ξαφνικά από την Microsoft μετά από 19 χρόνια

Το εμβληματικό στέλεχος Panos Panay αποχωρεί ξαφνικά από την Microsoft μετά από 19 χρόνια

Ο chief product officer της Microsoft, Panos Panay, αποχωρεί ξαφνικά από την Microsoft. Πρόκειται για ενα στέλεχος με μακρά διαδρομή στην εταιρία, με ηγετικό ρόλο στα τμήματα ανάπτυξης του λειτουργικού συστήματος Windows και της σειράς των συσκευών Surface.

Όπως μεταδίδει το The Verge, οι εργαζόμενοι της εταιρείας ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις σήμερα μέσω email από τον αντιπρόεδρο της Microsoft, Rajesh Jha, ο οποίος τους είπε: «Μετά από σχεδόν 20 χρόνια στην εταιρεία, ο Panos Panay αποφάσισε να φύγει από τη Microsoft».

Η αποχώρηση του ήρθε εντελώς αιφνίδια. Μόλις πριν από μερικές ημέρες ο Panay δήλωνε ενθουσιασμένος για την παρουσία του στην επερχόμενη εκδήλωση της 21ης Σεπτεμβρίου 2023, όπου και θα παρουσιαστούν οι νέες συσκευές της σειράς Surface, αλλά και οι εξελίξεις τον τομέα του AI. Παρόλα αυτά, ο εκπρόσωπος της Microsoft, Frank Shaw, επιβεβαίωσε στην ιστοσελίδα The Verge πως τελικά δεν θα εμφανιστεί στο event.

Ο ίδιος ο Panay έκανε την σχετική ανακοίνωση δημόσια μέσω Twitter. Χωρίς πάντως να δώσει περισσότερες πληροφορίες για τους λόγους της αποχώρησης του.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × five =