αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤουρισμός: Τα 61 Executive Seminars του ΙΝΣΕΤΕ- Που μπορείς να κάνεις εγγραφή

Τουρισμός: Τα 61 Executive Seminars του ΙΝΣΕΤΕ- Που μπορείς να κάνεις εγγραφή

Για ένατη εκπαιδευτική χρονιά, το Ινστιτούτο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΙΝΣΕΤΕ) συνεχίζει να στηρίζει τον επαγγελματία του τουρισμού εισάγοντας μια στοχευμένη, προσβάσιμη και ολιστική σειρά Executive Seminars.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση οι εκπαιδευτικές δράσεις (Executive Seminars) του ΙΝΣΕΤΕ ανταποκρίνονται στις μεταβαλλόμενες εκπαιδευτικές ανάγκες του τομέα με θεματολογίες όπως είναι το μάρκετινγκ, η ηγεσία και οι σύγχρονες μαγειρικές τεχνικές. Επιλέγοντας ανάμεσα σε 7 θεματικές ενότητες με συνολικά 61 σεμινάρια, οι συμμετέχοντες αποκτούν και ενισχύουν απαραίτητες δεξιότητες για όλα τα ιεραρχικά επίπεδα των τουριστικών επιχειρήσεων. Η συναισθηματική νοημοσύνη, η καινοτομία, η στρατηγική σκέψη, η συνεργασία και η επικοινωνία αποτελούν δεξιότητες που συγκαταλέγονται στο εκπαιδευτικό περιεχόμενο και ενδυναμώνουν το προφίλ των επαγγελματιών στην αγορά εργασίας.

Μέσα από τα Executive Seminars δίδεται επίσης, έμφαση σε δεξιότητες που προάγουν τη βιώσιμη ανάπτυξη και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των τουριστικών επιχειρήσεων όπως έχουν αναγνωριστεί στις πρόσφατες στρατηγικές μελέτες του Ινστιτούτου («Ελληνικός Τουρισμός 2030| Σχέδια Δράσης», «Οι ανάγκες επαγγελματικής κατάρτισης (reskilling/upskilling) του ανθρώπινου δυναμικού στον τουρισμό» και «Ψηφιακός Μετασχηματισμός του Ελληνικού Τουρισμού: Στρατηγικός Οδικός Χάρτης & καλές πρακτικές»).

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ΙΝΣΕΤΕ από το 2015 μέχρι σήμερα, με όχημα τα Executive Seminars και τα On Line Executive Seminars, έχει συμβάλει στην εκπαίδευση περίπου 9.500 συμμετεχόντων επαγγελματιών σε πάνω από 250 θεματολογίες, ενώ έχει αποτύπωμα σε 20 περιοχές στην Ελλάδα καλύπτοντας όλες τις περιφέρειες.
Mε αφορμή την έναρξη της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς, ο Πρόεδρος του ΙΝΣΕΤΕ, κ. Γιώργος Βερνίκος δήλωσε ότι:

«Οι διαρκείς μετασχηματισμοί στην αγορά εργασίας και οι απαιτούμενες αλλαγές στις ικανότητες και δεξιότητες των εργαζομένων στον τομέα επιτάσσουν μια συνεχή προσαρμογή των εκπαιδευτικών δράσεων. Στο Ινστιτούτο εργαζόμαστε συστηματικά σε αυτή κατεύθυνση. Αφενός για να συμβάλλουμε στην ενδυνάμωση των εργαζομένων και αφετέρου για να διατηρήσουμε το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του ελληνικού τουρισμού, τον ανθρώπινο παράγοντα».

Τα πρώτα 61 Executive Seminars είναι διαθέσιμα για εγγραφές εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen − 4 =