αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤι θα έλεγες να κάνεις καριέρα σε μια φαρμακευτική; Η DEMO κάνει τώρα προσλήψεις στην Ελλάδα (Λίστα)

Τι θα έλεγες να κάνεις καριέρα σε μια φαρμακευτική; Η DEMO κάνει τώρα προσλήψεις στην Ελλάδα (Λίστα)

Ένα νέο κεφάλαιο στην επιχειρηματική δραστηριότητα της χώρας έχει ανοίξει η φαρμακοβιομηχανία DEMO ΑΕΒΕ, προσφέροντας παράλληλα άμεση πρόσβαση σε σύγχρονες θεραπείες για τους Έλληνες ασθενείς και συμβάλλοντας στην επάρκεια φαρμάκων, σε εγχώριο και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ακολουθώντας τις εξελίξεις στον τομέα της Βιοτεχνολογίας, η οποία αποτελεί παγκόσμια τάση, η εταιρεία, προχώρησε σε σημαντικές επενδύσεις, ώστε η Ελλάδα να ενταχθεί για πρώτη φορά στη μικρή ομάδα των χωρών που έχουν δυνατότητα παραγωγής βιοτεχνολογικών προϊόντων και με στόχο την ανάπτυξη του πρώτου ελληνικού βιολογικού φαρμάκου για ογκολογικές θεραπείες.

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία προχώρησε στη δημιουργία σύγχρονου Ερευνητικού Κέντρου Βιοτεχνολογίας στον Άγιο Στέφανο Αττικής, εργαστήρια Έρευνας & Ανάπτυξης (Ε&Α) βιοτεχνολογικών προϊόντων, πρότυπη μονάδα παραγωγής μονοκλωνικών αντισωμάτων για παραγωγές παρτίδων προϊόντος για κλινικές μελέτες. Ακόμα, υπό εξέλιξη βρίσκεται και η ίδρυση σχετικής Βίο-Ακαδημίας, με μείγμα επιστημόνων από το εξωτερικό που θα εκπαιδεύσει νέους επιστήμονες από τα πανεπιστήμια της χώρας μας, ώστε να γίνουν ο θύλακας Έρευνας και Ανάπτυξης στην νέα αυτή τεχνολογία.

Τώρα η εταιρία έχει ανοιχτές θέσεις εργασίας. Μπορείς να τις δεις παρακάτω. Αναλυτικές πληροφορίες και βιογραφικά εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 4 =