αρχικηVIRALΤα καλοκαιρινά μπλουζάκια που πουλάει τώρα η αλυσίδα Sinsay από μόλις 1,49 ευρώ (ΦΩΤΟ)

Τα καλοκαιρινά μπλουζάκια που πουλάει τώρα η αλυσίδα Sinsay από μόλις 1,49 ευρώ (ΦΩΤΟ)

Στις 27 Ιανουαρίου η αλυσίδα Sinsay έκανε «πρεμιέρα» στην Ελληνική αγορά. Το πρώτο κατάστημα άνοιξε στο εμπορικό κέντρο Τalos στο Ηράκλειο της Κρήτης, καταφέρνοντας να τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού.

Η Sinsay είναι μέλος του πολωνικού ομίλου LLP και κερδίζει μερίδια από εδραιωμένους ξένους παίκτες της fast fashion μόδας όπως η ισπανική Zara, η σουηδική H&M κ.ά.

Πότε θα έρθει η αλυσίδα στην Αθήνα; Σύμφωνα με το πλάνο, αυτό αναμένεται να γίνει το φθινόπωρο του 2023.

Η αλυσίδα θέλει να ανοίξει τουλάχιστον 7 καταστήματα εως το τέλος του έτους σε μεγάλες πόλεις της χώρας όπως η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, η Πάτρα και η Λάρισα.

Σημειώνεται ότι λειτουργεί ήδη και το e-shop της αλυσίδας με ελληνική version. Μάλιστα όσοι μπαίνουν εκεί, διαπιστώνουν ότι η αλυσίδα έχει… ξεκινήσει δυναμικά την παρουσία της στην Ελλάδα, με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Για παράδειγμα, θα δεις ανδρικά t-shirts με τιμές που ξεκινούν από 2,49 ευρώ. ‘Η γυναικεία μπλουζάκια από μόλις 1,49 ευρώ.

Οσοι επιλέξουν να κάνουν αγορές μέσω του e-shop και όχι από το φυσικό κατάστημα, είναι χρήσιμο να τσεκάρουν τους χρόνους παράδοσης και το μεταφορικό κόστος (όπου υπάρχει).

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen − 17 =