αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤέσσερις mobile εφαρμογές που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τα οικονομικά σου

Τέσσερις mobile εφαρμογές που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τα οικονομικά σου

Όλοι θέλουν να εξοικονομήσουν χρήματα. Ειδικά σε μια περίοδο κρίσης. Βέβαια αυτό δεν είναι τόσο εύκολο στους γρήγορους ρυθμούς που ζούμε, την ώρα μάλιστα που τα έσοδα είναι λιγοστά. Άρα ακόμα κι αν σου… ξεφύγουν μερικά ευρώ, σε βάθος χρόνου μπορεί να κάνουν τη διαφορά. Ψυχραιμία. Η τεχνολογία μπορεί να σε βοηθήσει. Ακολουθούν 4 εφαρμογές για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου.

Wally: Η καλύτερη εφαρμογή για την καταγραφή και κατανόηση των δαπανών σας

Η Wally υπόσχεται να γίνει το πορτοφόλι σας αλλά και ο προσωπικός σας οικονομικός διαχειριστής. Σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τα έξοδά σας, και σας ενθαρρύνει να σκεφτείτε γιατί αγοράζετε κάτι και κατά πόσο αξίζει να δαπανήσετε χρήματα σε κάτι.

Mint: Η καλύτερη εφαρμογή για τον οικογενειακό προϋπολογισμό

Έχετε πολλούς λογαριασμούς ανοιχτούς Η συγκεκριμένη εφαρμογή συνδεόμενη με τους προσωπικούς σας τραπεζικούς λογαριασμούς σας προσφέρει μια πλήρη ανάλυση της «οικονομική σας υγείας»:  πόσα χρήματα έχετε συνολικά σε όλους σας τους τραπεζικούς λογαριασμούς, πόσο υπόλοιπο έχετε στην πιστωτική σας κάρτα και τι μένει για να ξοδέψετε.

Digit: Η καλύτερη για να σας κάνει οικονομία

Για όσους παλεύουν για να βάλουν στην άκρη ένα κάποιο κομπόδεμα υπάρχει η Digit. H εφαρμογή σας βοηθά να εξοικονομήσετε χρήματα χωρίς να σας αναγκάζει να το σκεφτείτε. Συνδεόμενη με τον τραπεζικό σας λογαριασμό αναλύει τις δαπάνες σας και τις συνηθειές σας και κάθε λίγες ημέρες παίρνει ένα μικρό ποσό, εκτιμώντας πόσο μπορείτε να αντέξετε και το καταθέτει σε έναν καταθετικό λογαριασμό ταμιευτηρίου.

Acorns : Το καλύτερο app για επενδύσεις

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό app για άπειρους επενδυτές. Μέσα από την εφαρμογή ο χρήστης συνδέει τον λογαριασμό που δημιουργεί με τον τραπεζικό του λογαριασμό.Στη συνέχεια η εφαρμογή επιλέγει το καλύτερο επενδυτικό χαρτοφυλάκιο βάσει της οικονομικής σας κατάστασης. Απαιτείται βέβαια να κάνετε για αρχή μια επένδυση τουλάχιστον 5 δολαρίων . Μπορείτε να συνεχίσετε να επενδύετε επιλέγοντας εσείς το που ή να αφήσετε την εφαρμογή να επενδύει τα ρέστα σας, εάν για παράδειγμα πάρετε κάτι που κοστίζει 4,30 ευρώ η εφαρμογή μπορεί να επενδύσει τα 0,60.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

ten + three =