αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤέλος το μπλοκάρισμα χρηστών στο Twitter- Το ανακοίνωσε ο Elon Musk

Τέλος το μπλοκάρισμα χρηστών στο Twitter- Το ανακοίνωσε ο Elon Musk

Ο Έλον Μασκ στο πλαίσιο της θεωρίας του ότι οι πλατφόρμες κοινωνική δικτύωσης, πολύ περισσότερο αυτή που έχει στην ιδιοκτησία του, πρέπει να είναι τόπος διακίνησης των απόψεων των χρηστών χωρίς περιορισμούς και οποιαδήποτε εμπόδια ανακοίνωσε ότι το Twitter, που έχει μετονομαστεί σε X, καταργεί την δυνατότητα μπλοκαρίσματος άλλων λογαριασμών.

«Το μπλοκάρισμα θα διαγραφεί ως λειτουργία, με εξαίρεση τα απευθείας μηνύματα. Δεν έχει κανένα νόημα» αναφέρει ο Μασκ την ανάρτηση του. Οι χρήστες του Twitter μπορούν να αποκλείσουν άλλους χρήστες από το να διαβάσουν τα μηνύματά τους ή να τους ακολουθήσουν και γενικότερα το ανεπιθύμητο για τον χρήστη που κάνει μπλοκ περιεχόμενο δεν εμφανίζεται στο timeline του.

Στις αντιδράσεις που υπήρξαν στην ανακοίνωση του ο Μασκ απάντησε ότι δεν καταργείται η λειτουργία της σίγασης (mute) όπου απλά δεν ενημερώνεται ένας χρήστης για τις αναρτήσεις του άλλου και προέτρεψε τους χρήστες που χρησιμοποιούν το μπλοκ να χρησιμοποιούν το mute που όπως υποστηρίζει ο Αμερικανός μεγιστάνας είναι πιο λειτουργικό εργαλείο αποκλεισμού από το μπλοκάρισμα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × one =