αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣύντομα θα μπορούμε να κάνουμε βιντεοκλήσεις στο Twitter

Σύντομα θα μπορούμε να κάνουμε βιντεοκλήσεις στο Twitter

Η Λίντα Γιακαρίνο, διευθύνουσα σύμβουλος του Twitter που μετονομάστηκε πρόσφατα σε X, ανακοίνωσε ότι η πλατφόρμα θα προσφέρει στους χρήστες του και δυνατότητα να πραγματοποιούν βιντεοκλήσεις. «Σύντομα θα μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις συνομιλίας μέσω βίντεο χωρίς να χρειάζεται να δώσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας σε κανέναν στην πλατφόρμα» είπε η Γιακαρίνο.

Σύμφωνα με την CEO της πλατφόρμας η κίνηση αυτή είναι το πρώτο βήμα στην κατεύθυνση που έχει θέσει ο ιδιοκτήτης της Ελον Μασκ για την εξέλιξη του X σε μια «πλατφόρμα των πάντων», μια πλατφόρμα δηλαδή που θα παρέχει εκτός από υπηρεσίες επικοινωνίας και τραπεζικές, εμπορικές, ψυχαγωγικές η άλλες υπηρεσίες και δραστηριότητες χρειάζεται ο σύγχρονος πολίτης στην καθημερινότητα του.

«Η αλλαγή ονόματος αντιπροσωπεύει μια απελευθέρωση από το Twitter. Μια απελευθέρωση που μας επιτρέπει να εξελιχθούμε πέρα ​​από μια κληρονομιά σε νοοτροπία και σε σκέψη. Θέλουμε να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο συγκεντρωνόμαστε σε πλατφόρμα, πώς κάνουμε κάθε είδους συναλλαγές και πώς διασκεδάζουμε εκεί» λέει η Γιακαρίνο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen + 1 =