αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣτην Ελλάδα οι γηραιότεροι δισεκατομμυριούχοι- Ποιος είναι ο νεότερος και ποιος ο μεγαλύτερος αυτή τη στιγμή

Στην Ελλάδα οι γηραιότεροι δισεκατομμυριούχοι- Ποιος είναι ο νεότερος και ποιος ο μεγαλύτερος αυτή τη στιγμή

H Ισλανδία έχει τους νεότερους δισεκατομμυριούχους στην Ευρώπη, με τη μέση ηλικία των ultra-rich να ανέρχεται στα 48,5 χρόνια, σύμφωνα με τα στοιχεία του Foebes που επεξεργάστηκε το GetCash.com.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Δανία. Ο μέσος όρος ηλικίας ενός Δανού δισεκατομμυριούχου είναι τα 49,4 χρόνια. Η Anna Kasprzak (32 ετών) είναι η νεότερη δισεκατομμυριούχος στη χώρα, ενώ οι Kjeld Kirk Kristiansen (74 ετών) και Niels Peter Louis-Hansen (74 ετών) είναι οι μεγαλύτεροι.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Νορβηγία, καθώς ο μέσος όρος ηλικίας ενός Νορβηγού δισεκατομμυριούχου είναι τα 52,3 χρόνια. Οι κληρονόμοι της εταιρείας συμμετοχών «Ferd AS», οι αδερφές Alexandra (25 ετών) και Katharina Andresen (27 ετών) είναι οι νεότεροι δισεκατομμυριούχοι στη χώρα.

Η Ελλάδα κατατάσσεται στην προτελευταία 27η θέση καθώς η μέση ηλικία ενός δισεκατομμυριούχου είναι τα 70,7 έτη. Ο νεότερος δισεκατομμυριούχος στη χώρα είναι ο Αριστοτέλης Μυστακίδης (59 ετών) ενώ ο μεγαλύτερος είναι ο Βαρδής Βαρδινογιάννης (88 ετών).

Ουραγός είναι το Μονακό. Γνωστό καταφύγιο για τους πλούσιους, ο μέσος όρος ηλικίας ενός δισεκατομμυριούχου στη χώρα είναι τα 79,6 χρόνια. Τα αδέρφια και διάσημοι έμποροι σύγχρονης τέχνης,  David (73 ετών) και Ezra (75 ετών) Nahmad είναι οι γηραιότεροι δισεκατομμυριούχοι στη χώρα.

Πηγή: euro2day.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × 5 =