αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣτείλε βιογραφικό: Πάνω από 100 ανοιχτές θέσεις εργασίας έχει τώρα η Cosmos Sport

Στείλε βιογραφικό: Πάνω από 100 ανοιχτές θέσεις εργασίας έχει τώρα η Cosmos Sport

Η είδηση έγινε γνωστή το 2021: Στον έλεγχο της JD Sports Fashion Plc -μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς εταιρίες στον χώρο των αθλητικών ειδών- πέρασε το 80% της ελληνικής αλυσίδας Cosmos Sport.

Η αλυσίδα έχει πάνω από 64 φυσικά καταστήματα. Μάλιστα πρόσφατα άνοιξε το νέο κατάστημα στη Γλυφάδα. Ο κ. Μιχάλης Τσικνάκης, CEO της Cosmos Sport, δήλωσε σχετικά: «Το νέο κατάστημα στην περιοχή της Γλυφάδας αποτελεί για εμάς ορόσημο, αφού έρχεται να επισφραγίσει τη νέα «Lead with Performance» στρατηγική μας. Είναι φανερό ότι τα Cosmos Sport αποκτούν πλέον μια νέα προσέγγιση, εστιάζοντας στις sport/performance κατηγορίες και ειδικότερα στο running, basketball & training. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε μια αναβαθμισμένη καταναλωτική εμπειρία σε κάθε σημείο επαφής με τον πελάτη, παρέχοντας περισσότερα από 30.000 αθλητικά είδη από 180+ Top Sport brands. Γενικότερα, επενδύουμε διαρκώς σε ένα συνδυαστικό μοντέλο φυσικού και ηλεκτρονικού καναλιού πώλησης, μέσα από καινοτόμες omnichannel υπηρεσίες με γνώμονα πάντα την ευελιξία και την ταχύτητα».

Τώρα η εταιρία έχει πάνω από 100 ανοιχτές θέσεις εργασίας. Δες κάποιες από αυτές παρακάτω. Αναλυτική λίστα και αποστολή βιογραφικών εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen − twelve =