αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠως μπορείς να προβάλεις την οθόνη του κινητού σου στην τηλεόραση (ακόμα κι αν δεν έχεις smart TV)

Πως μπορείς να προβάλεις την οθόνη του κινητού σου στην τηλεόραση (ακόμα κι αν δεν έχεις smart TV)

Εάν έχεις smart tv, είναι πολύ εύκολο να προβάλεις την οθόνη του κινητού σου στην τηλεόρασή σου, γιατί απλά το συνδέεις ασύρματα. Εάν κινητό και τηλεόραση είναι στο ίδιο WiFi μπορείς πολύ απλά να δεις το περιεχόμενο του κινητού στην μεγάλη οθόνη της τηλεόρασης.

Μ’ αυτό τον τρόπο δεν προβάλεις απλά περιεχόμενο στην τηλεόρασή σου, αλλά το “καθρεφτίζεις” ολόκληρο. Ουσιαστικά, με το screen mirroring, το οποίο υποστηρίζεται κι από Android και από iPhone, μεταφέρεται αυτούσια η οθόνη του smartphone στην τηλεόραση. Απ’ το 2012, το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό το υποστηρίζουν οι περισσότερες συσκευές, ενώ εάν η τηλεόρασή σου δεν το υποστηρίζει, έχουμε την παρακάτω λύση!

Ακόμα κι αν δεν έχεις smart tv, εξακολουθείς να μπορείς να αναμεταδώσεις περιεχόμενο του κινητού στην τηλεόρασή σου, μέσω του Chromecast, το οποίο συνδέεται με όλες τις τηλεοράσεις μέσω HDMI και τις κάνει… smart!

Mόλις εξοπλιστείς τη συγκεκριμένη συσκευή, τη συνδέεις στην τηλεόρασή σου, κάνεις την απαραίτητη εγκατάσταση με την εφαρμογή Google Home και στη συνέχεια είναι αυτόματα συγχρονισμένο το κινητό με την τηλεόρασή σου.

Παράλληλα, υπάρχουν και μερικές άλλες εφαρμογές σε Android και iOS για προβολή συγκεκριμένου περιεχομένου στην τηλεόραση, όπως είναι το iMedia share, τις οποίες μπορείς να χρησιμοποιήσεις εάν θέλεις να προβάλεις για παράδειγμα φωτογραφίες του κινητού στην οθόνη της τηλεόρασης.

Πηγή: ipop.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 + 10 =