αρχικηVIRALΠροσελκύεις κοντά σου τοξικούς ανθρώπους; Εδώ είναι 5 πράγματα που μάλλον συμβαίνουν

Προσελκύεις κοντά σου τοξικούς ανθρώπους; Εδώ είναι 5 πράγματα που μάλλον συμβαίνουν

Η αποφυγή τοξικών ανθρώπων δεν είναι πάντα δυνατή. Ειδικά όταν είναι συγγενείς ή συνάδελφοι.

Εδώ είναι μερικοί λόγοι που είναι πάντα κοντά σας. Μπορεί να σας εκπλήξει όταν ανακαλύψετε ότι έχουν πολλά να κάνουν μαζί σας.

Μπορείτε να επιδιώκουν να περνούν χρόνο μαζί σας, λόγω των θετικών σας ιδιοτήτων. Μην εγκαταλείψετε ποτέ αυτά τα χαρακτηριστικά. Απλά να ξέρετε ότι μπορεί να προσελκύουν άτομα που πρέπει… να αποφεύγετε.

1. Είσαι καλός ακροατής

Πρώτα απ ‘όλα, οι δεξιότητές σας στην ακρόαση μπορεί να σας γυρνούν… μπούμερανγκ. Είναι δύσκολο να βρούμε κάποιον που θα ακούσει τα προβλήματά μας, ειδικά στην εποχή της τεχνολογίας όπου όλου είναι πάνω από μία οθόνη. Εάν είστε πρόθυμοι να ακούσετε, θα δείτε τοξικούς ανθρώπους να έρχονται κοντά για να σας ξεφορτώσουν… τα προβλήματά τους.

2. Είσαι ανοιχτό βιβλίο

Οι ψυχικά δυνατοί άνθρωποι είναι ειλικρινείς. Μοιράζεσαι ελεύθερα τις λεπτομέρειες της ζωής σου; Αν είσαι ανοιχτό βιβλίο, ο κόσμος θα έρθει και θα σε διαβάσει. Αν και αυτό είναι ένα πλεονέκτημα, έχει αυτό το μειονέκτημα: Τοξικοί άνθρωποι θα σας περιβάλλουν λόγω της ευθύτητας σας. Για να πετύχουν τους σκοπούς που ίσως έχουν.

3. Είστε γενναιόδωροι με τον χρόνο σας

ΟΚ, μπορείτε να αφιερώσετε λίγο χρόνο ακούγοντας παράπονα. Ενώ το να είσαι εκεί για τους άλλους είναι αξιέπαινο, θα σε κάνει να προσελκύσεις τοξικούς ανθρώπους. Θα σας εκμεταλλευτούν γιατί ξέρουν ότι είστε πάντα εκεί για αυτούς.

4. Είστε χαλαροί

Όλοι θα θέλουν να είναι κοντά σας, αν σας αρέσει να κάνετε αστεία και απλά να χαλαρώσετε. Αυτό το στιλ σας κάνει μαγνήτη για τους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων των τοξικών τύπων. Όλοι θέλουν να περνούν χρόνο μαζί ας. Επίσης, ακριβώς επειδή έχετε μια χαλαρή στάση, οι τοξικοί άνθρωποι θα προσπαθήσουν να σας χειραγωγήσουν.

5. Λύνεις τα προβλήματα των άλλων

Μερικοί άνθρωποι έχουν το μοναδικό χάρισμα να λύνουν προβλήματα. Μπορείς να χτίσεις γέφυρες και να δημιουργήσεις δρόμους παντού; Πιθανότατα ήσουν πάντα έτσι, καθώς δεν αντέχεις να βλέπεις προβλήματα να μένουν άλυτα. Θα μετακινήσεις γη και ουρανό για να διορθώσεις ένα πρόβλημα, ειδικά αν σε αφορά.

Οι περισσότεροι λατρεύουν ότι είστε ένας λύτης προβλημάτων που του αρέσει να διορθώνει τα πράγματα. Ωστόσο, θα βοηθούσε να θυμάστε ότι συχνά η αρνητικότητα καίει περισσότερες γέφυρες… από όσες φαντάζεστε. Οι αρνητικοί τύποι δεν ενδιαφέρονται πραγματικά να διορθώσετε το πρόβλημά τους, αλλά θέλουν απλώς να δεσμεύσουν τον χρόνο σας και να έχουν κάποιον για να γκρινιάζουν για το πόσο άσχημη είναι η ζωή τους.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen + 14 =