αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠλέον μπορείς να ψάχνεις για δουλειά μέσα από το X (πρώην Twitter)- Ανοιχτές θέσεις σε Tesla και άλλες εταιρίες

Πλέον μπορείς να ψάχνεις για δουλειά μέσα από το X (πρώην Twitter)- Ανοιχτές θέσεις σε Tesla και άλλες εταιρίες

Το X (πρώην Twitter) θυμίζει κάτι… από Linkedin. Η πλατφόρμα του Elon Musk έκανε διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες του web το εργαλείο αναζήτησης εργασίας. Με τη διαθεσιμότητα για iOS και Android να αναμένεται σύντομα, σύμφωνα με την εταιρεία.

Το μόνο που έχει να κάνει ο χρήστης είναι να μπει στο twitter.com/jobs. Εκεί θα δει την μηχανή αναζήτησης του X όπου μπορεί να ψάξει ανοιχτές θέσεις εργασίας. Μπορεί φυσικά να γίνει αναζήτηση και με βάση τη γεωγραφική τοποθεσία. Βλέπουμε μάλιστα ότι ήδη υπάρχουν και κάποιες ανοιχτές θέσεις επί Ελληνικού εδάφους, σε εταιρίες όπως η Tesla.

Οι χρήστες μπορούν να περιηγηθούν σε λίστες θέσεων εργασίας και στις εκάστοτε περιγραφές, αλλά κατευθύνονται σε ιστότοπους τρίτων για να συμπληρώσουν αίτηση για μία ανοιχτή θέση. Ακόμη και για θέσεις στο X.

Επίσης η εταιρεία δοκιμάζει τις «κάρτες εργασίας» έτσι ώστε οι μεμονωμένες αναρτήσεις να μπορούν να κοινοποιηθούν πιο εύκολα σε όλη την πλατφόρμα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 − eighteen =