αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠάνω από 88.000 είναι οι εκατομμυριούχοι των κρυπτονομισμάτων

Πάνω από 88.000 είναι οι εκατομμυριούχοι των κρυπτονομισμάτων

425 εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν κρυπτονομίσματα, σύμφωνα με την έκθεση Crypto Wealth Report της Henley & Partners, η οποία κυκλοφόρησε την Τρίτη (05/09) από τη συμβουλευτική εταιρεία επενδύσεων μετανάστευσης.

Μπορεί το κρυπτονόμισμα να μην ανθεί πλέον με τον τρόπο όπως πρώτα, αλλά παραμένει μια εξαιρετικά διαδεδομένη επένδυση. Συγκεκριμένα, πάνω από το ήμισυ της γενιάς Z (μεταξύ 18 και 25 ετών) έχουν επενδύσει σε αυτό, όπως έδειξε έκθεση του CFA Institute και του Ιδρύματος Εκπαίδευσης Επενδυτών της Ρυθμιστικής Αρχής Χρηματοοικονομικής Βιομηχανίας, νωρίτερα φέτος.

Η έκθεση της εταιρείας την Τρίτη αναφέρει, ότι 88.200 άτομα έχουν περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης αξίας τουλάχιστον 1 εκατομμυρίου δολαρίων – λιγότερο από το 1% των συνολικών χρηστών κρυπτογράφησης. Περίπου 40.500 από αυτούς διατηρούν τις επενδύσεις τους σε bitcoin, κάτι λιγότερο από το 46% του συνόλου.

Την ίδια στιγμή, 22 άτομα έχουν συμμετοχές σε κρυπτονομίσματα αξίας τουλάχιστον 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων. Έξι από αυτούς διατηρούν τις επενδύσεις τους σε bitcoin.

Σημειώνεται ότι συνολικά 425 εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν κρυπτονομίσματα αυτή τη στιγμή.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

11 + one =