αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ Γερμανός ξεκινά να πουλά μικρές οικιακές ηλεκτρικές συσκευές

Ο Γερμανός ξεκινά να πουλά μικρές οικιακές ηλεκτρικές συσκευές

Ο Γερμανός ξεκινά να πουλά μικρές οικιακές ηλεκτρικές συσκευές. Όπως μεταδίδει το Forbes, το άνοιγμα στην κατηγορία των μικρών οικιακών ηλεκτρικών συσκευών, αν και εκ πρώτης όψεως αναπάντεχο, αποτελεί μάλλον μια προδιαγεγραμμένη εξέλιξη στην πορεία της αλυσίδας που ξεκίνησε τη δεκαετία του 1980 από ένα κατάστημα πώλησης μπαταριών στο κέντρο της Αθήνας με ιδρυτή τον επιχειρηματία Πάνο Γερμανό και σήμερα ανήκει στον όμιλο ΟΤΕ.

Οι οικιακές μικροσυσκευές, εκτός από το δίκτυο των φυσικών καταστημάτων της Γερμανός, το οποίο εντοπίζεται σε όλη την επικράτεια, είναι διαθέσιμες και στην ηλεκτρονική σελίδα της εταιρείας, όπου μπορεί κανείς να αναζητήσει όλη την γκάμα των προϊόντων.

“Στόχος μας είναι με ανταγωνιστικές τιμές να προσφέρουμε και αυτή την επιλογή στους πελάτες μας”, σημειώνουν στο Capital.gr πηγές προσκείμενες στον ΟΤΕ, προσθέτοντας ότι σταδιακά η γκάμα των συσκευών θα εμπλουτίζεται. ενεργοποιηθεί το πλάνο ανακαίνισης και αναβάθμισης των υφιστάμενων καταστημάτων Γερμανός ενώ παράλληλα το δίκτυο έχει ενισχυθεί με νέα μεγαλύτερα καταστήματα, τα οποία μπορούν να “φιλοξενήσουν’ περισσότερους κωδικούς και προϊόντα. Πρόκειται για τα G- Prime, τα οποία ακολουθούν μια σύγχρονη αισθητική και εκτείνονται σε μεγαλύτερη επιφάνεια σε σχέση με τα αρχικά σημεία Γερμανός.

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιευμένα οικονομικά στοιχεία, ο κύκλος εργασιών της αλυσίδας το 2022 ανήλθε 387,557 εκατ. ευρώ εκ των οποίων τα 209,523 εκατ. προήλθαν από τις πωλήσεις εμπορευμάτων και τα υπόλοιπα 178,034 εκατ. από τις πωλήσεις υπηρεσιών. Τα καθαρά κέρδη μειώθηκαν στα 6,656 εκατ. από 14,93 εκατ. ευρώ που είχαν διαμορφωθεί το 2021.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 + 13 =