αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΟι Unboxholics συγκέντρωσαν πάνω από 300.000 ευρώ για τους πυρόπληκτους

Οι Unboxholics συγκέντρωσαν πάνω από 300.000 ευρώ για τους πυρόπληκτους

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή του κοινού στο έκτακτο live stream των Unboxholics για την οικονομική ενίσχυση των πυρόπληκτων. Συνολικά συγκεντρώθηκαν πάνω από 300.000 ευρώ μέσω donates (δωρεών).

Οι Σάκης και Αλέξανδρος Καρπάς, τα δίδυμα αδέρφια από την Αριδαία και γνωστοί Tech Streamer, είχαν ανακοινώσει ότι θα κάνουν έκτακτο live stream στο Twitch, με σκοπό να βοηθήσουν τους πυρόπληκτους. Έγινε λοιπόν χτες το βράδυ, με το stream να διαρκεί περίπου 3μισι ώρες. Σημειώνεται ότι στο μεγαλύτερο κομμάτι του stream, υπήρχαν πάνω από 60.000 ταυτόχρονοι θεατές.

Με την βοήθεια του κοινού συγκεντρώθηκαν 306.000 ευρώ, τα οποία όπως εξήγησαν οι Unboxholics θα δοθούν στον Ερυθρό Σταυρό και από εκεί θα πάνε ως οικονομικό βοήθημα σε πυρόπληκτους από διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Στο παρελθόν έχουν κάνει κάτι αντίστοιχο, καθώς το 2018 συγκέντρωσαν κοντά στα 30.000 ευρώ με τη βοήθεια του κόσμου για τους πυρόπληκτους στο Μάτι, ενώ το 2019 συγκεντρώθηκαν με τον ίδιο τρόπο 42.000 ευρώ για τη θεραπεία του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ.

Όσοι θέλετε μπορείτε να δείτε το χτεσινό live stream στο κανάλι των Unboxholics στο Twitch.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 − one =