αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΜε στιλ… ΙΚΕΑ: Μια startup λανσάρει ηλεκτρικό αυτοκίνητο που θα το συναρμολογείς μόνος σου- Ποια η τιμή του

Με στιλ… ΙΚΕΑ: Μια startup λανσάρει ηλεκτρικό αυτοκίνητο που θα το συναρμολογείς μόνος σου- Ποια η τιμή του

Η σουηδική startup Luvly λανσάρει στην τιμή των 10.000 ευρώ ένα διθέσιο αμιγώς ηλεκτρικό όχημα, το οποίο θα το συναρμολογεί ο ίδιος ο χρήστης. Το microcar φέρει την ονομασία Luvly 0 και απαρτίζεται από 250 κομμάτια τα οποία μόλις παραδοθούν πακεταρισμένα στον αγοραστή, στη συνέχεια θα είναι αυτός που θα κληθεί να δώσει… σχήμα στο αυτοκίνητο.

Το Luvly 0 έχει μήκος 2,7 μ., πλάτος 1,53 μ. και ύψος 1,44 μ., ξεχωρίζοντας για τις ιδιαίτερα μικρές διαστάσεις του, χωρίς ωστόσο να υστερεί σε μεταφορικές ικανότητες, με τον χώρο αποσκευών να ανέρχεται σε 267 λίτρα.

Πληροφορίες για την ισχύ του ηλεκτροκινητήρα δεν έχουν γίνει γνωστές, αλλά η τελική ταχύτητα φτάνει τα 90 χλμ./ώρα, και η μπαταρία ενεργειακής χωρητικότητας 6,4 kWh είναι αφαιρέσιμη και εξασφαλίζει έως και 110 χλμ. αυτονομίας.

Όσον αφορά στο εσωτερικό του, αυτό είναι ιδιαίτερα μίνιμαλ, με μια μικρή ψηφιακή οθόνη πάνω από το τιμόνι σε ρόλο πίνακα οργάνων, χωρίς ωστόσο να υπάρχει σύστημα infotainment, με τον ρόλο του ραδιοφώνου να τον «υποδύεται» το smartphone του χρήστη.

Μέχρι στιγμής το Luvly δεν έχει κάνει το εμπορικό του ντεμπούτο, ωστόσο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν εγγραφή σε λίστα αναμονής και να ειδοποιηθούν μόλις ξεκινήσουν οι πωλήσεις.

Luvly develops "significantly more energy-efficient" mini EV

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 4 =