αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΜαζικά αρνητικά σχόλια για το e-food στο Play Store- Οι χρήστες καυτηριάζουν την εταιρία και λένε ότι αποχωρούν από το app

Μαζικά αρνητικά σχόλια για το e-food στο Play Store- Οι χρήστες καυτηριάζουν την εταιρία και λένε ότι αποχωρούν από το app

Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει το θέμα που έχει προκύψει με το e-food και την απόφαση της εταιρίας να αλλάξει τις εργασιακές σχέσεις με τους διανομείς της, όπως γράφαμε και σε άρθρο μας νωρίτερα σήμερα.

Την ίδια στιγμή που το hashtag #cancel_efood έχει γίνει Νο1 trend στο Ελληνικό Twitter, βλέπουμε κάτι ακόμα: Στο Play Store σπεύδουν πολλοί χρήστες έτσι ώστε να αφήσουν ένα αρνητικό σχόλιο για την στάση της εταιρίας απέναντι στους διανομείς της. Μάλιστα, κάποιοι χρησιμοποιούν σκληρούς χαρακτηρισμούς, ενώ αρκετοί είναι αυτοί που δηλώνουν ότι σταματούν πλέον να χρησιμοποιούν το δημοφιλές app.

Κάποια χαρακτηριστικά σχόλια στο Play Store:

Ειστε απλα απαραδεκτοι…Εσεις δε θελετε υπαλληλους, δουλους θελετε..Φατε το delete σας να ησυχασετε.

Ασχημη πολιτικη

Πάρτε πίσω τις απολύσεις #cancel_efood

Η εταιρεία αφού κατάφερε, εκμεταλλευόμενη την καραντίνα να γιγαντώσει το δίκτυο των υπηρεσιών της, αποφάσισε να κερδοσκοπήσει ακολουθώντας το ακραία εκμεταλλευτικό μοντέλο άλλων εταιριών του κλάδου όπως η wolt. Ξεφτίλα διαγραφή και μποϊκοτάζ.

Εκμεταλλευτες της ανθρωπινης εργασιας, αξιοποιωντας το νομο Χατζηδακη και βαζοντας το μαχαιρι στο λαιμο τον εργαζομενων λεγοντας τους “Απολυση ή μπλοκάκι”. Ντροπη σας, με τέτοια αυξηση κερδων εν μεσω καραντινας, να πουλατε ψεματα στους ανθρωπους που σας βγαζουν τη δουλεια. Αισχος.

Λυπάμαι που χρησιμοποιούσα την εφαρμογή αυτή κάθε φορά που ήθελα να παραγγείλω, καιρός να δώσουμε τα χρήματα μας και σε μικρές συνοικιακες επιχειρήσεις… Λυπάμαι πιο πολύ που στο 2021 φέρεστε σαν κοτζαμπάσηδες στους υπαλλήλους σας εσείς θα χάσετε….

Ντροπή σας είστε απαράδεκτοι και εκμεταλευτες των εργαζομένων σας. Από εμένα είναι όχι!

Η χειρότερη εταιρία με διαφορά!!! Ντροπή σας!!!

Η εκμετάλευση των εργαζομένων είναι αισχρή από την πλευρά της εταιρείας. Καλύτερα κατεβάστε άλλη εφαρμογή.

Οι τύποι ψάχνουν για σκλάβους… #cancel_efood. Ποτέ ξανά.

Antios φιλαράκια μου.. Ντροπή και μόνο ντροπή.. Αλληλεγγύη σε κάθε εργαζόμενο

Ντροπή σας εργασιακός μεσαίωνας με την υποστήριξη της πολιτείας

Διαγραφή άμεσα. Κανένας σεβασμός στους υπαλλήλους #efood_cancel

Για την άθλια αντιμετώπιση των διανομέων της εταιρίας, αντίο efood. Αν θέλεις να λέγεσαι άνθρωπος, ούτε κλικ σε όσους εφαρμόζουν τέτοιες πρακτικές.

Ντροπή να έχετε τέτοια συμπεριφορά απέναντι στους εργαζόμενους! Τέλος η εφαρμογή από μεριάς μου … Καλύτερα να πάω να τα πάρω με τα πόδια!

Μεχρι να γινει αποκατάσταση των εργασιακων σχέσεων με τους ντελιβεραδες σας, ένα αστεράκι και καμιά παραγγελία.

Ήσουν καλός φίλος. Αντιο

Λυπάμαι αλλά θα πρέπει να συνεχίσουν ως freelancers όσοι ήταν υπεύθυνοι γι αυτή την απόφαση. Μέχρι τότε διαγραφή λογαριασμού, αποσύνδεση και απεγκατασταση.

Απαράδεκτοι. Μετά από όσα έκαναν οι ντελιβεραδες τώρα τους αναγκάζουν να δουλέψουν ως freelancers χωρίς ασφάλειες χωρίς δώρα. Ο κόσμος σας ανέβασε και ο κόσμος θα σας κατεβάσει.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen − five =