αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΗ The Greek Villas εξαγοράστηκε από την κορυφαία εταιρεία διαχείρισης πολυτελών κατοικιών, Le Collectionist

Η The Greek Villas εξαγοράστηκε από την κορυφαία εταιρεία διαχείρισης πολυτελών κατοικιών, Le Collectionist

Η κορυφαία εταιρεία διαχείρισης πολυτελών βιλών στην Ελλάδα The Greek Villas εξαγοράστηκε από την εταιρεία ενοικίασης πολυτελών εξοχικών κατοικιών Le Collectionist, της οποίας ζητούμενο και προτεραιότητα είναι η επέκταση σε νέες, πολλά υποσχόμενες αγορές.

Τον προηγούμενο μήνα η Le Collection ανακοίνωσε ένα νέο γύρο επένδυσης αξίας 60 εκατομμυρίων ευρώ με επικεφαλής την επενδυτική εταιρεία Highland Europe. Αξίζει να σημειωθεί πως η εξαγορά λαμβάνει χώρα μετά από την εξαιρετικά επιτυχημένη για την εταιρεία The Greek Villas χρονιά-ρεκόρ του 2022.

Η εταιρεία The Greek Villas ιδρύθηκε το 2012 και το portfolio της αποτελείται από περισσότερες από 500 βίλες, ενδελεχώς επιλεγμένες, σε 34 νησιωτικούς και ηπειρωτικούς προορισμούς, με ισχυρή παρουσία στις Κυκλάδες και το Ιόνιο. Αποπνέοντας αληθινή πολυτέλεια, αυτές οι μοναδικές βίλες συνδυάζουν τις απολαύσεις ενός ξενοδοχείου πέντε αστέρων με την άνεση και την ιδιωτικότητα που μόνο η εταιρεία γνωρίζει τον τρόπο να προσφέρει. Η άριστη γνώση του ελληνικού τόπου και όσων αυτός διαθέτει, η προσφορά μοναδικών εμπειριών στον πελάτη και η προθυμία να ανταποκριθεί σε οποιοδήποτε αίτημα, είναι βασικοί άξονες λειτουργίας της ομάδας της The Greek Villas, η οποία είναι πάντα έτοιμη και πρόθυμη να εξυπηρετήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό ταξιδιώτη.

Η Le Collectionist ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2013, επιλέγοντας τις πιο όμορφες ενοικιαζόμενες κατοικίες σε όλον τον κόσμο στα οποία οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν αξέχαστες στιγμές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ο υπεύθυνος της κάθε βίλας είναι σε θέση να τους προσφέρει μοναδικές εμπειρίες ενώ η εταιρεία, διαθέτοντας το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό σε κάθε προορισμό, μπορεί να ικανοποιήσει κάθε απαίτηση και να κάνει τη διαμονή κάθε επισκέπτη αξέχαστη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

H επιχειρηματίας που φιλοξένησε τον Elon Musk στη Μύκονο αποκαλύπτει: Τι ζητούν οι Κροίσοι όταν κάνουν διακοπές

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × four =