αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΗ Revolut προσθέτει εισηγμένες ευρωπαϊκές μετοχές στην πλατφόρμα συναλλαγών της στην Ελλάδα- Ξεκινάς με 1 ευρώ

Η Revolut προσθέτει εισηγμένες ευρωπαϊκές μετοχές στην πλατφόρμα συναλλαγών της στην Ελλάδα- Ξεκινάς με 1 ευρώ

Η Revolut, η υπερ-εφαρμογή χρηματοοικονομικών με περισσότερους από 35 εκατομμύρια πελάτες παγκοσμίως, πρόσθεσε πάνω από 70 μετοχές εισηγμένων ευρωπαϊκών εταιρειών, στην πλατφόρμα επενδυτικών υπηρεσιών της στην Ελλάδα. Οι επενδυτικές υπηρεσίες στον ΕΟΧ παρέχονται από τη Revolut Securities Europe UAB (Revolut).

Με τη Revolut, οι επενδύσεις σε εισηγμένες εταιρείες σε ευρωπαϊκά χρηματιστήρια είναι προσβάσιμες με ελάχιστο ποσό επένδυσης μόλις 1 ευρώ. Η διαπραγμάτευση θα γίνεται χωρίς προμήθεια, εντός των επιτρεπόμενων ορίων του κάθε προγράμματος.

Η Revolut κάνει ένα ακόμη βήμα για να προσφέρει στους πελάτες της έναν ευέλικτο τρόπο διαφοροποίησης των επενδύσεών τους. Με πρόσβαση σε πάνω από 70 εισηγμένες μετοχές σε ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, περισσότερες από 2200 εταιρείες που διαπραγματεύονται στις ΗΠΑ και 150+ διαπραγματεύσιμα αμοιβαία κεφάλαια (ETF), οι πελάτες μας μπορούν να ελέγχουν την απόδοση των επενδύσεών τους σε πραγματικό χρόνο με ζωντανές λίστες παρακολούθησης, διαγράμματα συναλλαγών και νέα της αγοράς. Τα πάντα γίνονται μέσα από την εφαρμογή της Revolut.

Οι πελάτες μπορούν επίσης να ορίζουν επαναλαμβανόμενες αγορές. Αυτό σημαίνει πως θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράζουν μετοχές/ETF σε προκαθορισμένο χρόνο και συχνότητα – καθημερινά, εβδομαδιαία ή μηνιαία. Οι επαναλαμβανόμενες αγορές βοηθούν στο να μειωθεί ο αντίκτυπος της βραχυπρόθεσμης μεταβλητότητας των τιμών και επιτρέπουν στους επενδυτές να δεσμευτούν με τακτικές επενδύσεις.

Rolandas Juteika, Επικεφαλής του τμήματος Χρηματιστηριακών συναλλαγών και Επενδύσεων (ΕΟΧ):

«Συνεχίζουμε να κάνουμε τον επενδυτικό χώρο πιο προσιτό για όλους. Προσθέτουμε στην πλατφόρμα συναλλαγών μας μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες που είναι εισηγμένες στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια. Θέλουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας εύκολη πρόσβαση σε εταιρείες που βρίσκονται πιο κοντά τους. Οι πελάτες μας μπορούν πλέον να επενδύσουν σε γνωστά ευρωπαϊκά ονόματα, από την Adidas έως την Zalando, και σύντομα θα επεκτείνουμε τη λίστα.

Επιπλέον, θα προστεθεί μια ολοκληρωμένη σειρά άλλων επενδυτικών προϊόντων, όπως υπηρεσίες Robo-Advisor, αμοιβαία κεφάλαια, ομόλογα και μια πιο εξελιγμένη πλατφόρμα επενδυτικών συναλλαγών για έμπειρους επενδυτές».

Ανάλογα με το πρόγραμμα, οι πελάτες μπορούν να πραγματοποιούν έναν συγκεκριμένο αριθμό δωρεάν συναλλαγών ανά μήνα:: 1 (στο Standard), 3 (στο Plus), 5 (στο Premium) ή 10 (σε Metal και Ultra). Μόλις ξεπεραστεί το όριο των δωρεάν συναλλαγών, θα ισχύει μεταβλητή προμήθεια για κάθε συναλλαγή 0,25% (0,12% μόνο για Ultra), με ελάχιστη χρέωση 1 ευρώ. Η Revolut εφαρμόζει επίσης ένα τέλος θεματοφυλακής ύψους 0,12 % ετησίως επί της αγοραίας αξίας των περιουσιακών στοιχείων του χρήστη, το οποίο επιβάλλεται μηνιαίως.

Οι πελάτες θα πρέπει να εξετάζουν τους σχετικούς κινδύνους στο έγγραφο περιγραφής κινδύνων της Revolut που είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα, πριν από τη λήψη οποιασδήποτε επενδυτικής απόφασης. Η Revolut Securities Europe UAB είναι εταιρεία επενδύσεων που έχει λάβει άδεια λειτουργίας και ρυθμίζεται από την Κεντρική Τράπεζα της Λιθουανίας.

(Δελτίο Τύπου)
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven + three =