αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Revolut λανσάρει ταξιδιωτική πλατφόρμα- Ανακαλύψτε 300.000 ξεναγήσεις, δραστηριότητες και αξιοθέατα

Η Revolut λανσάρει ταξιδιωτική πλατφόρμα- Ανακαλύψτε 300.000 ξεναγήσεις, δραστηριότητες και αξιοθέατα

Η Revolut, η παγκόσμια υπέρ-εφαρμογή χρηματοοικονομικών με πάνω από 30 εκατομμύρια πελάτες παγκοσμίως, κυκλοφόρησε τις «Δραστηριότητες». Πρόκειται για την ταξιδιωτική πλατφόρμα εντός της εφαρμογής μέσω της οποίας οι χρήστες μπορούν να βρίσκουν και να κλείνουν ξεναγήσεις, αξιοθέατα και ενδιαφέρουσες ασχολίες. Η διαδικασία κράτησης είναι γρήγορη και απλή, απευθείας από την εφαρμογή Revolut. Οι χρήστες επωφελούνται με εξαιρετικές τιμές, αλλά και έως 10% επιστροφή μετρητών (ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις), ενώ δεν επιβαρύνονται με προμήθεια κράτησης από τη Revolut. Έτσι, κερδίζουν περισσότερα χρήματα για να διαθέσουν στα ταξίδια τους!

Οι «Δραστηριότητες» διατίθενται σε Ευρώπη και Ηνωμένο Βασίλειο, και αποτελούν την τελευταία προσθήκη στην σειρά ταξιδιωτικών προϊόντων της Revolut. Είτε θέλετε να απολαύσετε τη θέα του Παρισιού από τον Πύργο του Άιφελ, να θαυμάσετε το ηλιοβασίλεμα από την Καλντέρα της Σαντορίνης ή να χαλαρώσετε σε γραφικούς χειμερινούς προορισμούς στην Ευρώπη, πάνω από 300.000 δραστηριότητες περιμένουν να τις ανακαλύψετε.

Όσοι διαθέτουν ήδη την εφαρμογή Revolut, μπορούν να πραγματοποιήσουν κράτηση μεταβαίνοντας στο «Κέντρο» και επιλέγοντας τις «Δραστηριότητες». Οι νέοι πελάτες πρέπει πρώτα να κατεβάσουν την εφαρμογή στο smartphone τους από το Google Play ή το Apple Store και να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους για να αποκτήσουν πρόσβαση στις «Δραστηριότητες» της Revolut.

Οι πελάτες μπορούν να οργανώσουν το ιδανικό ημερήσιο πρόγραμμα των ταξιδιών τους, κάνοντας αναζήτηση με φίλτρα για τοποθεσίες, αξιοθέατα και εμπειρίες, με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε μια σειρά από διαθέσιμες ώρες και ημερομηνίες για την κράτησή τους. Μπορούν να πληρώσουν για τις Δραστηριότητες μέσω του λογαριασμού τους στη Revolut και η επιστροφή μετρητών θα πιστωθεί αυτόματα μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της κράτησης. Eπωφελούνται με 3% επιστροφή μετρητών στα προγράμματα Standard και Plus, στο Premium η επιστροφή μετρητών ανέρχεται σε 5% και 10% προγράμματα Metal και Ultra.

Η σουίτα λειτουργιών της Revolut είναι η απόλυτη ταξιδιωτική συντροφιά, καθώς οι πελάτες μπορούν να κλείνουν καταλύματα μέσω της υπηρεσίας Stays, να μοιράζονται ομαδικούς λογαριασμούς για ταξίδια, να μετατρέπουν συνάλλαγμα σε πάνω από 30 νομίσματα, ενώ περιλαμβάνεται και ταξιδιωτική ασφάλιση, ανάλογα με το πρόγραμμα στο οποίο βρίσκονται.

Ο Christopher Guttridge, Γενικός διευθυντής του τμήματος Lifestyle Products στη Revolut, ανέφερε: «Γνωρίζουμε ότι οι νέες εμπειρίες είναι το καλύτερο κομμάτι των διακοπών. Ως εκ τούτου, είμαστε ενθουσιασμένοι που δίνουμε στους πελάτες μας σε Ηνωμένο Βασίλειο και ΕΟΧ πρόσβαση στη μεγαλύτερη αγορά εκδρομών, δραστηριοτήτων και αξιοθέατων στον κόσμο, εισάγοντας τις Δραστηριότητες στη Revolut.

Οι Δραστηριότητες έρχονται να προστεθούν στην γκάμα των ταξιδιωτικών μας προϊόντων, καθώς εξακολουθούμε να παρέχουμε συνεχείς καινοτομίες με στόχο την κάλυψη των ταξιδιωτικών αναγκών των πελατών μας για να απογειώσουν τα ταξίδια τους, συμπεριλαμβανομένων των ενοικιάσεων εξοχικών κατοικιών, ξενοδοχείων, ταξιδιωτικής ασφάλισης και μετατροπής συναλλάγματος. Ως μια πραγματικά παγκόσμια υπερ-εφαρμογή χρηματοοικονομικών, συνεχίζουμε να φέρνουμε επανάσταση στα ταξίδια, βοηθώντας τους πελάτες μας να γνωρίσουν τον κόσμο χωρίς προβλήματα».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 − sixteen =