αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Meta απαιτεί από τους υπαλλήλους να εργάζονται από το γραφείο τουλάχιστον 3 ημέρες την εβδομάδα

Η Meta απαιτεί από τους υπαλλήλους να εργάζονται από το γραφείο τουλάχιστον 3 ημέρες την εβδομάδα

Η Meta απαιτεί από τους υπαλλήλους της Three-Day office return, που σημαίνει, ότι τρεις ημέρες την εβδομάδα, θα πρέπει να εργάζονται δια ζώσης στα γραφεία τους, όπως μεταδίδει το CNBC.

Η πανδημία COVID-19 ήταν ο λόγος που όλοι κλείστηκαν στα σπίτια τους και οι εταιρείες σε όλο τον κόσμο εφάρμοσαν γρήγορα μία πολιτική εξ αποστάσεως εργασία, για να διασφαλίσουν την προστασία των εργαζομένων. Καθώς η κατάσταση αυτή έχει κάπως σταθεροποιηθεί, ένας σημαντικός αριθμός επιχειρήσεων επανεξετάζει το ενδεχόμενο εργασίας από το σπίτι. Ζητούν από τους υπαλλήλους να επιστρέψουν στην εργασία στο γραφείο για τουλάχιστον τρεις ημέρες την εβδομάδα.

Σε φετινές του δηλώσεις, ο CEO της Meta, Mark Zuckerberg, υποστήριξε, ότι οι υπάλληλοι που εργάζονται δια ζώσης, τείνουν να είναι πιο αποδοτικοί σε σύγκριση με αυτούς που εργάζονται remotely (από το σπίτι). Τον Ιούνιο, η εταιρεία άρχισε να ενημερώνει το προσωπικό της, ότι θα εφαρμόσει σύντομα μια “Return to Office” (RTO) εντολή επιστροφής στο γραφείο. Από την περασμένη Τρίτη, η εντολή αυτή τέθηκε σε εφαρμογή.

Η Meta εκφράζει τη δέσμευση της να δημιουργήσει μια ισχυρή και εμπλουτισμένη εμπειρία για τους υπαλλήλους που επιλέγουν να εργαστούν στο γραφείο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four + 18 =