αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Η μόνη θέση που έχει σημασία είναι η 1η»: Δέκα φράσεις του Max Verstappen

«Η μόνη θέση που έχει σημασία είναι η 1η»: Δέκα φράσεις του Max Verstappen

Ο Max Verstappen είναι ο νέος παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1. Σε ένα συγκλονιστικό τελευταίο Gran Prix στο Άμπου Ντάμπι, κατάφερε να περάσει τον L. Hamilton στον τελευταίο γύρο και να πάρει το στέμμα.

Ο Verstappen είναι σήμερα 24 ετών. Στο Αυστραλιανό Gran Prix του 2015, έγινε ο νεαρότερος οδηγός που συμμετείχε στην Formula 1 σε ηλικία μόλις 17 ετών και 166 ημερών. Και από τότε ακολούθησαν πολλές νίκες. Κατά την διάρκεια της καριέρας του έχει πει αρκετές φράσεις που δείχνουν το πνεύμα νικητή που έχει. Αλλά και την γενικότερη οπτική του για την ζωή.

Το It’s Possible συγκέντρωσε 10 φράσεις με νόημα τις οποίες έχει πει ο παγκόσμιος πρωταθλητής.

1# Η μυρωδιά της βενζίνης, η οδήγηση στο όριο στην άκρη του δρόμου, σου δίνει πολλή αδρεναλίνη.

2# Έχω καλούς ανθρώπους γύρω μου, οπότε έχω πάντα συμβουλές. Πολλοί άνθρωποι μπορούν να μου μιλήσουν, αλλά είμαι εγώ, φυσικά, που πρέπει να μπω στην πίστα και να παίξω.

3# Πάντα προσπαθώ να έχω το καλύτερο αποτέλεσμα, δεν είμαι εκεί για να είμαι απλώς δεύτερος ή τρίτος. Είμαι νικητής και θέλω να κερδίζω κάθε αγώνα και πάντα θα το κάνω.

4# Τα λάθη συμβαίνουν, και συμβαίνουν στους καλύτερους από εμάς.

5# Η μόνη θέση που έχει σημασία είναι η 1η.

6# Νομίζω ότι μπορείς να βελτιωθείς σε όλα. Ποτέ δεν είσαι τέλειος.

7# Φυσικά νομίζω ότι όλοι έχουν στιγμές στην καριέρα τους που είναι απογοητευμένοι ή δεν είναι ευχαριστημένοι με την τρέχουσα κατάσταση τους.

8# Πρέπει πάντα να πιστεύεις στον εαυτό σου, και αυτό το είχα από τα καρτ.

9# Το προσπέρασμα είναι ένα πράγμα. Αυτό είναι τέχνη. Αλλά η και άμυνα είναι σημαντική. Θα πρέπει να είστε σε θέση να υπερασπιστείτε τη θέση σας.

10# Οι άνθρωποι πάντα πιστεύουν ότι ξέρουν καλύτερα. Στο ποδόσφαιρο, όλοι πιστεύουν ότι μπορούν να γίνουν προπονητές και να το κάνουν καλύτερα. Το ίδιο συμβαίνει και στη F1: Ξέρουν πάντα καλύτερα, ακόμα κι αν δεν έχουν καμία εμπειρία σε αυτό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αν νομίζεις ότι είσαι ήδη τέλειος, δεν θα γίνεις ποτέ»: 10 σοφές φράσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen + ten =