αρχικηVIRALΗ αριστουργηματική ταινία Interstellar επιστρέφει στους Ελληνικούς κινηματογράφους

Η αριστουργηματική ταινία Interstellar επιστρέφει στους Ελληνικούς κινηματογράφους

«Κάτι EPIC έρχεται στα Village Cinemas 🎬✨

Μετά την Τριλογία Του Σκοτεινού Ιππότη, τα Village Cinemas συνεχίζουν τα Epic Movie Nights, με ένα ακόμα κινηματογραφικό αριστούργημα του Christopher Nolan.

Η ταινία INTERSTELLAR επιστρέφει στα Village Cinemas από 21 Σεπτεμβρίου!». Μέσα από αυτό το post στα social media τα Village έκαναν γνωστό ότι η διάσημη ταινία επιστρέφει στις Ελληνικές αίθουσες.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Μάθιου Μακόναχι, Αν Χάθαγουεϊ, Τζέσικα Τσάστεϊν, Μπιλ Έργουιν, Μάικλ Κέιν, Έλεν Μπέρστιν, και Ματ Ντέιμον. Το σενάριο ακολουθεί την ιστορία μίας ομάδας αστροναυτών, οι οποίοι ταξιδεύουν μέσα από μία σκουληκότρυπα, σε μία προσπάθεια να βρουν ένα νέο σπίτι για την ανθρωπότητα.

Η πλοκή του Interstellar αναφέρει τα εξής:

Σε ένα μέλλον όπου το περιβάλλον έχει καταστραφεί, και η τροφή γίνεται όλο και πιο σπάνιο αγαθό, ένα ταξίδι πέρα από το γαλαξία είναι το μόνο που μπορεί να προσφέρει ελπίδα στην ανθρωπότητα. Το INTERSTELLAR εξιστορεί τις περιπέτειες μιας ομάδας εξερευνητών, οι οποίοι αναλαμβάνουν την πιο σημαντική και ηρωική αποστολή στην ανθρώπινη ιστορία: να ταξιδέψουν, μέσω μιας πύλης στο χρόνο, πέρα από τους φυσικούς περιορισμούς, για να ανακαλύψουν αν η ανθρωπότητα έχει μέλλον ανάμεσα στα αστέρια.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twelve + 19 =