αρχικηVIRALΗ αγγελία για την «καλύτερη δουλειά του κόσμου» προσέλκυσε 2.500 βιογραφικά από όλο τον πλανήτη

Η αγγελία για την «καλύτερη δουλειά του κόσμου» προσέλκυσε 2.500 βιογραφικά από όλο τον πλανήτη

Διαφημίστηκε ως «η καλύτερη δουλειά στον κόσμο». Πρόκειται για τη γευσιγνωσία μπίρας σε ένα ζυθοποιείο στη Βόρεια Ιρλανδία. Ωστόσο οι εργοδότες δεν περίμεναν να δεχθούν 2.500 βιογραφικά.

Η προσφορά δωρεάν μπίρας, τσιπς και ενός σπιτιού προσέλκυσε το παγκόσμιο ενδιαφέρον, αλλά μόνο ένα μικρό ποσοστό του πληθυσμού έχει τη γενετική ικανότητα να κάνει τη δουλειά. Ο Τζος Κάιλ, ο επικεφαλής ζυθοποιός, δεν μπορούσε να πιστέψει «πόσο μακριά ήταν διατεθειμένοι να ταξιδέψουν κάποιοι για μια δωρεάν μπύρα».

«Δύο αιτήσεις με εντυπωσίασαν, μία από τη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ και μία από το Σάο Πάολο στη Βραζιλία», πρόσθεσε.

Οι 500 μπύρες που έχει παρασκευάσει η ζυθοποιία τιμά μια πόλη που αναγεννήθηκε μετά από δεκαετίες συγκρούσεων στους δρόμους της. Η ζυθοποιία δημιουργεί μερικές από τις πιο παλιές συνταγές. Μία δημιουργήθηκε από μια παλιά συνταγή που ήταν στα ημερολόγια από την πολιορκία του Ντέρι, το 1689. Έγραφε «το πιο ισχυρό ποτό κάτω από τον ήλιο» και έχει αλκοόλ 12%.

Τότε η μπίρα ήταν ουσιαστικά τονωτική. «Προφανώς θεραπεύει τρεις ασθένειες, η πρώτη ήταν ο πονόδοντος, η δεύτερη ο πόνος στην καρδιά και η τρίτη η παρατεταμένη ταραχή. Δεν μπορούμε να αντέξουμε τίποτα από αυτά, δυστυχώς» είπε ο Τζέιμς Χιούι, διευθυντής της ζυθοποιίας Walled City στο Ντέρι.

Τελικά μόνο 12 υποψήφιοι πέτυχαν τελικά στην καλύτερη δουλειά του κόσμου. Οι υπόλοιποι 2.488 που έκαναν αίτηση θα πρέπει απλά να πληρώσουν για την επόμενη μπίρα τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο αμερικανικός κολοσσός Sitel κάνει προσλήψεις στο hub της Αθήνας. Μήπως ενδιαφέρεσαι; (Λίστα)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 − eleven =