αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΔες τι ταχύτητα ίντερνετ έχεις: Η Microsoft ενσωμάτωσε το Speedtest στο Bing

Δες τι ταχύτητα ίντερνετ έχεις: Η Microsoft ενσωμάτωσε το Speedtest στο Bing

Η Microsoft ενσωμάτωσε το Speedtest της Ookla στο Bing. Είναι πλέον διαθέσιμο στο Bing search engine για όλους τους χρήστες παγκοσμίως, όπως μεταδίδει το mspoweruser.com.

Οι επισκέπτες του Bing δεν έχουν παρά να πληκτρολογήσουν “speed test” για να εμφανιστεί το widget της Ookla στη σελίδα. Στη συνέχεια, το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι κλικ στο κουμπί “Έναρξη” στη σελίδα για να ξεκινήσει ο έλεγχος.

Το νέο widget Ookla Speedtest.net Bing θα σας δείχνει τις τρέχουσες ταχύτητες download και upload μαζί με το latency. Μπορείτε να επαναλάβετε τη δοκιμή όσες φορές θέλετε, αν θέλετε να έχετε μια πιο ακριβή ανάγνωση των ταχυτήτων του παρόχου σας. Θα σας φανεί χρήσιμο αν αισθάνεστε ότι οι ταχύτητές σας δεν είναι τόσο γρήγορες όσο διαφημίζει ο πάροχος υπηρεσιών της σύνδεσης σας.

Η Ookla ξεκίνησε να προσφέρει την υπηρεσία Speedtest.net το 2006. Στην ιστοσελίδα της εταιρείας αναφέρεται ότι καθημερινά διεξάγονται πάνω από 18 εκατομμύρια μοναδικές δοκιμές από τους χρήστες και ότι έχει διενεργήσει συνολικά πάνω από 51 δισεκατομμύρια δοκιμές σε όλο τον κόσμο από τότε που ξεκίνησε. Λειτουργεί επίσης περισσότερους από 16.000 servers παγκοσμίως για να διαχειρίζεται όλες αυτές τις δοκιμές.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 5 =