αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΑυτό είναι το fitness app που χρησιμοποιούν εκατομμύρια χρήστες. Και σε βοηθά να γυμναστείς οπουδήποτε χωρίς εξοπλισμό

Αυτό είναι το fitness app που χρησιμοποιούν εκατομμύρια χρήστες. Και σε βοηθά να γυμναστείς οπουδήποτε χωρίς εξοπλισμό

Το FitOn είναι αυτή τη στιγμή μία γρήγορα αναπτυσσόμενη πλατφόρμα με ασκήσεις γυμναστικής με πραγματικά αμέτρητο δωρεάν υλικό. Περισσότερα από 5 εκατομμύρια μέλη το εμπιστεύονται και το χρησιμοποιούν για να παραμένουν σε φόρμα, να χάσουν βάρος, να δυναμώσουν τους μύες τους, να μειώσουν το άγχος ή να επιτύχουν τους προσωπικούς τους στόχους.

Όπως σημειώνει το Dwrean.net, τα προγράμματα που θα βρείτε στο FitOn είναι δημιουργημένα από γνωστούς personal trainers, ενώ στα επεξηγηματικά βίντεο για τις ασκήσεις θα συναντήσουμε και διάσημους. Με το FitOn μπορούμε να γυμναστούμε οπουδήποτε, οποτεδήποτε, χωρίς να είναι απαραίτητος κανένας εξοπλισμός. Τέλος, υπάρχουν προγράμματα, ειδικά φτιαγμένα για όσους έχουν λίγο χρόνο να εξασκηθούν.

Πέρα από την ιστοσελίδα του, πρόσβαση στο FitOn μπορούμε να έχουμε μέσα από τις εφαρμογές του για Android και iOS, ή μέσα από το κανάλι του στο YouTube.

Download (Android)
Download (iOS)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × one =