αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑν θες να καταλάβεις τον πραγματικό χαρακτήρα κάποιου δώσε προσοχή σε αυτές τις 4 κινήσεις στο σώμα του

Αν θες να καταλάβεις τον πραγματικό χαρακτήρα κάποιου δώσε προσοχή σε αυτές τις 4 κινήσεις στο σώμα του

Είναι εύκολο για κάποιον να σου πει ποιος είναι. Ωστόσο, πρέπει να μάθετε να διαβάζετε μη λεκτικές ενδείξεις εάν θέλετε να δείτε το αληθινό πρόσωπο ενός ατόμου. Οι μη λεκτικές ενδείξεις μπορούν να σας βοηθήσουν να μάθετε με ποιον έχετε να κάνετε σε κάθε δεδομένη κατάσταση.

Κάθε άνθρωπος έχει κάτι να κρύψει, δυστυχώς.

Ενώ τα περισσότερα από αυτά τα πράγματα είναι αβλαβή, μερικά από αυτά τα μικρά μυστικά μπορεί να αποδειχθούν επιζήμια για τη σχέση σας ή την συνεργασία μαζί τους.

Αν θες να καταλάβεις τον πραγματικό χαρακτήρα κάποιου δώσε προσοχή σε αυτές τις 5 κινήσεις στο σώμα του

Κινήσεις ματιών και οπτική επαφή

Μπορείς να καταλάβεις πολλά από τα μάτια. Οταν κάποιος δεν είναι ειλικρινής, οι κινήσεις των ματιών του τον αποκαλύπτουν.

Για παράδειγμα, ένας ψεύτης θα κοιτάξει ψηλά και προς τη δεξιά πλευρά. Οι ειδικοί ανακάλυψαν ότι αυτή η κίνηση δείχνει τη χρήση της φαντασίας. Οι ψεύτες πρέπει να χρησιμοποιήσουν τη φαντασία τους για να επινοήσουν ιστορίες για να γεμίσουν τα κενά.

Από την άλλη πλευρά, το βλέμμα προς τα πάνω και προς τα αριστερά δείχνει ότι ανατρέχετε στη μνήμη για να ανακαλέσετε μια αλήθεια. Δώστε μεγάλη προσοχή σε αυτό το σημάδι.

Όσον αφορά την οπτική επαφή, η υπερβολικά μικρή ή πολύ μεγάλη οπτική επαφή μπορεί και τα δύο να υποδηλώνουν ψέματα. Η καλή ισορροπία δείχνει ένα πιστό και αξιόπιστο άτομο.

Το κεφάλι κάτω και τα χέρια να πιάνουν τα ρούχα

Αυτός ο παράξενος δείκτης δεν σημαίνει πάντα υπνηλία ή νευρικότητα. Στην πραγματικότητα, όταν κάποιος έχει σκυμμένο το κεφάλι, θα μπορούσε να σημαίνει ότι απλά δεν ενδιαφέρεται για αυτό που έχετε να πείτε. Δυστυχώς.

Επίσης, όταν οι άνθρωποι πιάνουν νευρικά τα ρούχα τους ή άλλα πράγματα, συνήθως σημαίνει ότι έχουν δεν ενδιαφέρονται για την συζήτηση και πολλές φορές εύχονται να ξεφύγουν από την κατάσταση. Μπορεί ακόμη και να αισθάνονται άβολα.

Δυνατές χειραψίες

Αυτό είναι αρκετά απλό και κατανοητό. Βασικά, όσο πιο δυνατή είναι η χειραψία, τόσο πιο κυρίαρχο αισθάνεται το άτομο.

Τώρα, να έχετε κατά νου, ότι μερικοί άνθρωποι ασκούν περισσότερη πίεση με χειραψίες όταν αισθάνονται ότι η κυριαρχία τους αμφισβητείται. Έτσι, αν νιώθετε ότι προσπαθούν να… συνθλίψουν το χέρι σας, τότε αυτό μπορεί να σημαίνει ακριβώς το αντίθετο. Το σταθερό και συμπαγές δεν είναι ποτέ το ίδιο με το επιθετικό ή σκληρό.

Με ανοιχτό το στόμα και χαμογελαστό

Και το στόμα μπορεί να σου δώσει πληροφορίες. Τα χαμόγελα, για παράδειγμα, μπορεί να είναι ψεύτικα ή αληθινά ανάλογα με το πού υπάρχουν πτυχές ή ρυτίδες.

Εάν υπάρχει ένα ψεύτικο χαμόγελο, θα υπάρχουν μόνο ρυτίδες στην άκρη του στόματος. Ένα αληθινό χαμόγελο δημιουργεί πτυχές τόσο στις άκρες του στόματος όσο και στα μάτια.

Για να μετρήσετε το πραγματικό ενδιαφέρον για τις συνομιλίες, αναζητήστε ένα ελαφρώς ανοιχτό στόμα, αντί για ένα κλειστό χείλος.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × 5 =