αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΑμερικανίδα travel blogger: «Οι 3 λόγοι για τους οποίους δεν θα ξανά πατήσω στη Μύκονο»

Αμερικανίδα travel blogger: «Οι 3 λόγοι για τους οποίους δεν θα ξανά πατήσω στη Μύκονο»

Η Μύκονος προσελκύει κάθε χρόνο πολλούς τουρίστες, φαίνεται όμως ότι… δεν μένουν όλοι ικανοποιημένοι. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Αμερικανίδα travel blogger «Sunday Travel». Σε βίντεο που ανέβασε η ίδια στο TikTok παραθέτει τους 3 βασικούς λόγους για τους οποίους δεν θα ξανά πήγαινε για διακοπές στο ελληνικό νησί.

1) Είναι λιμάνι για κρουαζιερόπλοια. Όπως επισημαίνει η «Sunday Travel», τα περισσότερα νησιά έχουν συγκεκριμένο αριθμό τουριστών, τον οποίο μπορούν να αντέξουν. Όταν στη Μύκονο εμφανίζονται καθημερινά κρουαζιερόπλοια με χιλιάδες τουρίστες που κατεβαίνουν απλά για λίγες ώρες στο νησί, αυτός ο αριθμός δεν μπορεί να ελεγχθεί.

Κάτι τέτοιο έχει ως αποτέλεσμα να είναι όλα τα στενά της χώρας γεμάτα, να μην μπορείς να περπατήσεις ή να περιμένεις για ώρες προκειμένου να καθίσεις σε κάποιο τραπέζι μαγαζιού. Οπως σημειώνει η Αμερικανίδα, οι τουρίστες που κατεβαίνουν από τα κρουαζιερόπλοια δεν σέβονται τη Μύκονο, αφήνουν σκουπίδια παντού και στη συνέχεια φεύγουν σαν να μην έγινε τίποτα.

2) Το γενικότερο κλίμα της Μυκόνου. Όπως λέει η ίδια, το νησί είναι ένας «παιδότοπος για πλούσιους», επομένως αν θέλεις απλά να δεις κάτι από Ελλάδα, δεν θα διαλέξεις αυτό το νησί.

3) Το κόστος. Η Μύκονος είναι το ακριβότερο ελληνικό νησί, με τις τιμές της να είναι τουλάχιστον διπλάσιες από άλλα αντίστοιχα μέρη. Γι’ αυτό το λόγο, ειδικά φέτος, όλο και περισσότεροι influencers προτείνουν στο κοινό τους να επισκεφτεί την Πάρο, τη Σίφνο, τη Μήλο ή τη Νάξο, αντί για τη Μύκονο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 + one =