αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΈρχεται η δεύτερη μεγάλη επένδυση της Six Senses στην Ελλάδα

Έρχεται η δεύτερη μεγάλη επένδυση της Six Senses στην Ελλάδα

Σε μια ακόμη τοποθέτηση στην ελληνική αγορά προχωρά η αλυσίδα πολυτελών ξενοδοχείων Six Senses. Όπως ανακοίνωσε, το “Six Senses Porto Heli” θα λειτουργήσει το 2026.

Το “Six Senses Porto Heli” θα αποτελείται από 60 δωμάτια και σουίτες, τα περισσότερα με ιδιωτικές πισίνες και ιδιωτικές βεράντες, όπως επίσης και από μια βίλα τριών υπνοδωματίων. Επιπλέον, θα υπάρχουν δέκα κατοικίες προς πώληση, αποτελούμενες από πέντε έως οκτώ υπνοδωμάτια.

Την επένδυση στο Πόρτο Χέλι θα αναπτύξουν, σύμφωνα με την αλυσίδα Six Senses, η CBE Capital με έδρα το Λονδίνο, μια κοινοπραξία της Golden Land Goutos, της Taconic Capital Advisors με έδρα τη Νέα Υόρκη και της Cedar Capital Partners με έδρα το Λονδίνο.

Το resort θα αναπτυχθεί σε έκταση 1.600 στρεμμάτων και όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του πολυτελούς brand, θα διαθέτει εστιατόρια, μπαρ, μπουτίκ, concept store, γυμναστήριο, οκτώ αίθουσες περιποίησης, προβλήτα για τα σκάφη, υποδομές για θαλάσσια σπορ, βιολογικό λαχανόκηπο και δραστηριότητες για παιδιά. Το συγκρότημα σχεδιάστηκε από τους Delogu Architecture με έδρα τη Ρώμη και Arch Group από την Αθήνα. Η επένδυση αναμένεται να ξεπεράσει τα 80 εκατ. ευρώ.

Σημειώνεται πως το Μάιο, Six Senses και Grivalia Hospitality υπέγραψαν σύμβαση διαχείρισης ξενοδοχειακού συγκροτήματος για το εμβληματικό έργο πολυτελούς φιλοξενίας, αναψυχής και ευεξίας “Six Senses Megalonisos” που θα αναπτυχθεί στο νότιο τμήμα της Μεγαλονήσου, μέρος του νησιωτικού συμπλέγματος των Πεταλιών, κοντά στην Αττική. Το ύψος της επένδυσης στους Πεταλιούς υπολογίζεται άνω των 280 εκατ. ευρώ και προβλέπεται η κατασκευή 75 υπερ-πολυτελών βιλών και 20 branded κατοικιών, εστιατορίων, χώρων ευεξίας και εκγύμνασης και ενός beach club.

H Six Senses, με έδρα στη Μπανγκόκ, ανήκει στο όμιλο Intercontinental Hotels Group Hotels & Resorts, αποτελεί κορυφαίο brand πολυτελών resorts φιλοξενίας και ευεξίας παγκοσμίως. Το χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνει 23 πολυτελή resorts & spas σε 18 χώρες, ενώ 39 έργα βρίσκονται υπό ανάπτυξη σε όλο τον κόσμο.

Πηγή: Capital.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen − six =