αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈξι τρόποι για να βγάλεις χρήματα από το δωμάτιο σου χωρίς να χρειάζεται εμπειρία

Έξι τρόποι για να βγάλεις χρήματα από το δωμάτιο σου χωρίς να χρειάζεται εμπειρία

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι ξεκινούν ένα δικό τους project ή μία παράλληλη δραστηριότητα. Για να βγάλουν ένα έξτρα εισόδημα. Πολλές από τις καλύτερες μικρές επιχειρήσεις μπορούν να λειτουργήσουν αμέσως από το σπίτι σας – μερικές δεν απαιτούν καν να αφήσετε την καρέκλα του υπολογιστή σας. Πολλές από τις καλύτερες online επιχειρήσεις μπορούν να ξεκινήσουν μάλιστα με ελάχιστον μπάτζετ.

Αλλά μια κλισέ δικαιολογία που λένε πολλοί είναι: «Δεν έχω την εμπειρία για να ξεκινήσω κάτι τέτοιο». Τώρα θα δούμε 6 τρόπους για να βγάλεις χρήματα από το δωμάτιο σου. Χωρίς να χρειάζεται εμπειρία.

Affiliate Marketing. Eνα μοντέλο που υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια. Και έχει αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο, με τα social κανάλια που υπάρχουν πλέον. Έχεις, για παράδειγμα, ένα Instagram Account με πολλούς followers; Μπορείς να κλείσεις συνεργασίες με brands που ενδιαφέρονται για αυτό το κοινό, και ανάλογα με τις πωλήσεις που θα κάνεις μέσα από το προφίλ σου, να παίρνεις την σχετική προμήθεια. Όσο περισσότερα αποτελέσματα φέρνεις, τόσο περισσότερα θα είναι και τα χρήματα που θα εισπράττεις. Ένα τέτοιο μοντέλο μπορεί επίσης να λειτουργήσει μέσα από ένα κανάλι στο YouTube ή μέσα από ένα blog. Να σημειώσουμε βέβαια ότι σε αρκετές περιπτώσεις τα χρήματα που θα σου φέρει αυτό το μοντέλο είναι λίγα.

Pet-sitter. Το είδαμε έντονα και μέσα στην πανδημία. Μπορείς να είσαι ο Pet-sitter, δηλαδή ο άνθρωπος που προσέχει ένα κατοικίδιο όταν οι ιδιοκτήτες του λείπουν. ‘Η να είσαι αυτός που το πάει βόλτα.

Οι άνθρωποι αγαπούν τα κατοικίδιά τους, αλλά μερικές φορές πρέπει να τα αφήσουν μόνα για λίγο χρόνο. Μπορείτε να τους απαλλάξετε από το άγχος (με χρέωση, φυσικά).

Σε κάθε περίπτωση, μια τέτοια ιδέα είναι εύκολο να ξεκινήσει και δεν απαιτεί μεγάλο μπάτζετ. Συνήθως, χρειάζεται απλώς να αγοράσετε βασικές προμήθειες που θα σας βοηθήσουν να φροντίζετε τα κατοικίδια του πελάτη σας, όπως λουριά, τρόφιμα και λιχουδιές. Με τη σωστή συμπεριφορά και την προθυμία να περπατήσετε έξω, μπορείτε να κερδίσετε ένα καλό εισόδημα μόνο κάνοντας αυτό.

Ξεκινήστε ένα podcast. Είτε έχετε ένα κανάλι στο YouTube, είτε ένα δημοφιλές blog για την επιχειρηματικότητα, το podcasting είναι ένα μέσο της σύγχρονης εποχής και αξίζει να το αξιοποιήσετε. Όταν δημιουργήσετε ένα podcast, θα μιλάτε για θέματα που ενδιαφέρουν εσάς και το κοινό-στόχο σας και στη συνέχεια θα δημοσιεύετε τα επεισόδια για ακρόαση στο Spotify ή στον δικό σας ιστότοπο.

Καθώς το podcast σας γίνεται πιο δημοφιλές, μπορείτε να προσελκύσετε την προσοχή των διαφημιζόμενων. Έτσι θα παίρνετε μια αμοιβή για να εισάγετε μικρές διαφημίσεις στη μέση των επεισοδίων σας. Κερδίζοντας χρήματα.

Πούλα φωτογραφίες online. Αν έχεις μια φωτογραφική μηχανή ή ένα κινητό με καλή κάμερα και σου αρέσει να βγάζεις φωτογραφίες, τότε η παρακάτω λίστα ίσως σε ενδιαφέρει. Σε αυτή θα δεις 6 ξένα websites στα οποία μπορείς να πουλήσεις online τις φωτογραφίες σου και να βγάλεις χρήματα. Πρόκειται για sites τα οποία διαμοιράζουν stock φωτογραφίες σε όλο τον κόσμο. Και φυσικά ενδιαφέρονται να αγοράσουν εικόνες για να εμπλουτίσουν τη βάση τους.

Τσέκαρε τις επιλογές παρακάτω. Μην ξεχάσεις να δεις και τους όρους χρήσης που διαθέτει το κάθε site. Να σημειώσουμε ότι στις περισσότερες περιπτώσεις, είναι απαραίτητο οι φωτογραφίες να είναι καλής ποιότητας.

1# Shutterstock

2# Getty Images

3# SmugMug

4# Foap

5# Alamy

6# Dreamstime

Πωλήσεις προϊόντων στο Amazon. Αν έχεις πράγματα που δεν χρειάζεσαι ή αν μπορείς να βρεις αντικείμενα με μεταπολιτική αξία, ήρθε η ώρα να μπεις στον κόσμο του Amazon. Και να δεις αν μπορείς να πουλήσεις κάποια από αυτά, βγάζοντας κέρδος. Πρόκειται φυσικά για μια δραστηριότητα με απολύτως ευέλικτα ωράρια. Θα την κάνεις όταν έχεις κενό χρόνο.

Συμμετοχή σε online έρευνες. Υπάρχουν αρκετά ξένα websites που σε πληρώνουν για να συμμετέχεις σε έρευνες, χρησιμοποιώντας το laptop σου. Πολλοί άνθρωποι έχουν αναπτύξει μια τέτοια δραστηριότητα. Για να κερδίσεις ένα αξιοπρόσεκτο εισόδημα, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να εγγραφείς σε αρκετά τέτοια sites, και έτσι να συμπληρώνεις περισσότερες έρευνες συνολικά. Αν σε ενδιαφέρει δες εδώ 9 websites που σε πληρώνουν για να συμπληρώνεις online έρευνες, από το δωμάτιο σου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 2 =