αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο It’s Possible μειώνει κατά 30% τις τιμές σε όλα τα διαφημιστικά banners για τον μήνα Απρίλιο- Πως να κλείσεις θέση

Το It’s Possible μειώνει κατά 30% τις τιμές σε όλα τα διαφημιστικά banners για τον μήνα Απρίλιο- Πως να κλείσεις θέση

Το It’s Possible παίρνει μια νέα πρωτοβουλία στην εποχή του κορονοϊού: Mειώνει κατά 30% τις τιμές σε όλα τα διαφημιστικά banners, για τον Απρίλιο 2020. Με αυτό τον τρόπο κάνει πιο εύκολο στις επιχειρήσεις, τους freelancers ή τις startups, να προβληθούν στην μεγάλη Business- Milllennial κοινότητα του It’s Possible. Στόχος: Να είμαστε, όλοι μαζί, ένα βήμα πιο μπροστά όταν αυτή η «περιπέτεια» τελειώσει.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν email στο itspossiblegr@gmail.com, για να μάθουν αναλυτικές πληροφορίες και να κλείσουν την θέση τους ακόμα και σήμερα. Σημειώνεται ότι η αποστολή όλων των στοιχείων, το τεχνικό κομμάτι και οι πληρωμές, μπορούν να γίνουν online.

Τον Μάρτιο που μόλις ολοκληρώθηκε, το It’s Possible συγκέντρωσε 211.554 μοναδικούς αναγνώστες και 438.983 προβολές σελίδας, σύμφωνα με τα στοιχεία των Google Analytics. Συνεχίζοντας έτσι τις «υψηλές πτήσεις» του.

Στην κατάταξη του Alexa.com –την οποία μπορεί να δει ελεύθερα ο καθένας- το It’s Possible βρίσκεται αυτή την στιγμή στη θέση 808 σε ότι αφορά τα ελληνικά sites. Στο παρακάτω γράφημα του Alexa φαίνεται και η συνεχώς ανοδική πορεία των τελευταίων μηνών.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 + eight =